Agar Agar 50g. FunCakes

Agar Agar 50g. FunCakes

C1097
In stoc
18,00 lei
cu TVA

Agar aeste un extract din alge, folosit ca gelifiant.

Descriere

FunCakes agar agar este un liant pe baza de alge. Poate fi folosit ca inlocuitor al gelatinei, doar agarul nu are ingrediente de origine animală.

Cand folosiți agar ca inlocuitor al gelatinei, trebuie sa va ajustati usor reteta. Pulberea se dizolva intr-un lichid care fierbe (apa, lapte sau smantana), dupa ce s-a dizolvat o puteti adauga in restul preparatului. 

Puterea de legare a agar-agar-ului este cu 4-5 mai puternica decat a gelatinei. Puteti folosi aproximativ 8 grame de pulbere pentru 1 litru de lichid. Agarul se solidifica la temperatura camerei. Daca utilizați agar agar în produse pe baza de lapte, se recomanda ca preparatul sa fie pus in frigider. 

Agar-agar FunCakes are o rezistenta a gelului de min 700 g/cm3 (pe baza Nikan / 1,5% 20°C). Acest produs este incolor si fara gust. 

Un inlocuitor complet vegan al gelatinei! Va fi nevoie de aprox. de 4 pana la 5 ori mai putin agar agar,  decat ai nevoie atunci cand folosesti gelatina.

Conținut: 50 grame.

Ingrediente: agent de ingrosare: E406.

Acest produs este: certificat Halal

Detalii ale produsului

Reviews (0)

Nicio recenzie

S-ar putea sa-ti placa

Sugestii

  • Ce ti-ai mai dori sa gasesti la noi?

    Alege dintre variantele de mai jos, sau scrie una

Politica noastra de confidentialitate a fost actualizata pentru a fi in conformitate cu noile norme GDPR. Pentru mai multe informatii te rugam sa apesi AICI

Acest site foloseste cookies. Pentru mai multe informatii te rugam sa apesi AICI

Continuand navigarea pe site-ul nostru iti exprimi acordul in legatura cu politicile noastre