Foile de orez, ideale pentru realizarea unor decoruri incredibile pentru torturile dvs.
Sunt minunate pentru faptul că le puteți da forma preferată: petale de crin, de iris sau orice alta forma. Când se înmoaie, devin gelatinoase, moment în care le puteți modela, apoi odată uscate, puteti decora cu succes orice desert pretențios.
Si nu e tot, daca doriti sa ii surprindeti pe cei dragi intr-un mod placut, pregatiti o masa cu specific asiatic, vor indragii pachetelele de primavara. Se pot savura proaspete, inabusite sau prajite pana devin aurii si crocante.
Mod de preparare: Inmuiati o foaie in apa calda pana cand devine moale si pliabila(aproximativ 10-15secunde). Scoate-ti foaia din apa si pozitionati pe un servetel de bucatarie umezit.
In functie de umplutura, se pot consuma crude sau prajite in baie de ulei.
Ingrediente:
Tapioca, orez 10%, apa, sare.
A se pastra la loc racoros si uscat