Pudra concentrata pentru bezea, Ovasil te va ajuta sa obtii bezelele perfecte. Imagineza-ti cat de simplu va fi sa prepari Pavlova!
Reteta:
2 kg. zahar tos
1kg. apa
0.140kg Covasil
________________
2.1 kg bezea produs finit
Mod de lucru: Se pun in vasul robotului: apa, premixul Ovasil si jumatate din cantitatea de zahar, se bat la viteza medie pana se incorporeaza, dupa care se bat la viteza mare pana se spumeaza. Dupa care se adauga restul de zahar si se bate in continuare pana se obtine consistenta ca pentru bezea. Se foloseste la fel ca bezeaua clasica si se usuca la temperatura de 80°C - 100°C.
Avantajele utilizarii:
- putere de uscare mare: se reduce timpul pana la jumatate fata de timpul necesar uscarii bezelei obtinute din albus de ou.
- elimina riscul de infestare cu Salmonella,
- costuri mai mici, atat cu materia prima cat si cu energia electrica, datorita puterii de uscarie mai mare.
- in mediu umed bezeua nu devine cleioasa, nu isi schimba proprietatile.
Cantitate:
punga 600 gr.