Pudra, Magic Decor de la Pavoni, pentru realizarea dantelelor din zahar, decoruri comestibile cu o eleganta deosebita.
Mod de utilizare:
1. Pudra se pune in bolul de mixer.
2. Pentru 100 de grame de pudra se adauga 80 de grame de apa calda. (40-45 de grade Celsius)
3. Se mixeaza la o viteza medie timp de 2 minute, pana se obtine o pasta cremoasa.
4. Pasta obtinuta se intinde in cantitati mici pe mulajul din silicon si se inlatura surplusul cu ajutorul unei raclete. Se fac miscari ferme pe verticala
5. Se repeta indepartarea surplusului insa cu miscari pe orizontala.
6. Se poate usca in incapere, daca umiditatea nu depasteste 60 %. Pentru o uscare mai rapida se poate pune in cuptor timp de 12 min la o temperatura de 80 de grade sau pentru produse mai elastice 6 min. la o temperatura de 120 grade Celsius.
7. Se indeparteaza de pe plansa incepand dintr-un colt,
Pentru a fixa dantela de zahar de tort se umezeste cu putina apa pasta de zahar de pe tort si se preseaza dantela. In cazul in care nu o folositi imediat, dantela poate fi asezata intre coli de foaie de copt si depozitata in punga cu fermoar. Daca la utilizare sau la coacere aceasta este casanta/prea uscata atunci peste foaia de copt asezati pentru 30 de secunde un prosop umezit.
Greutate:
500gr.