Royal icing profesional 2kg - Squires Kitchen

Royal icing profesional 2kg - Squires Kitchen

C261
Stoc epuizat
83,00 lei
cu TVA

Pudra Royal Icing

Descriere

Pudra de Royal Icing, un mix instant obtinut din albus de ou pur si cel mai bun zahar din trestie de zahar, pentru rezultate profesionale la fiecare utilizare. Este o glazura superioara, astfel piesele create cu ajutorul acesteia au un finisaj alb exceptional. Se prepara usor, doar adaugand apa fiarta si racita, mixandu-se la cea mai mica viteza, pana cand se obtine o spuma lucioasa si pufoasa. Este potrivita pentru realizarea bordurilor, a pieselor complicare, dantelelor, a liniilor fine etc.

Dupa inlaturarea reziduurilor de pe marginea bolului, se sigileaza de doua ori cu folie de plastic si se poate pastra timp de 1 saptamana in frigier, mixandu-se inainte de fiecare utilizare.

Sfat: Cand se foloseste pentru acoperirea unui tort se adauga 5 grame de glicerina la 500g icing, astfel se obtine un royal icing care este mai usor de taiat si mancat.


Vizitati sectiunea "Tutoriale si idei": 

https://decoratiunidulci.ro/content/43-inimioare-dragobete

Detalii ale produsului

Fisiere asociate

Reviews

Nicio recenzie

Sugestii

  • Ce ti-ai mai dori sa gasesti la noi?

    Alege dintre variantele de mai jos, sau scrie una

Politica noastra de confidentialitate a fost actualizata pentru a fi in conformitate cu noile norme GDPR. Pentru mai multe informatii te rugam sa apesi AICI

Acest site foloseste cookies. Pentru mai multe informatii te rugam sa apesi AICI

Continuand navigarea pe site-ul nostru iti exprimi acordul in legatura cu politicile noastre