Poza tort Sweet balerina

Poza tort Sweet balerina

C54
In stoc
15,00 lei
cu TVA

Decupaj in foaie de icing

Optiune de decupare

Descriere

Imaginea unei balerine care danseaza cu florile si fluturii, incadrata intr-o rama ovala, perfecta pentru un tort delicat.
Imaginele sunt imprimate pe coli din pasta de zahar, pentru decorarea laterala a torturilor. Poate fi asezata pe orice material de acoperit: fondant, martipan, frisca vegetala, crema de unt (NU frisca naturala, sau creme tip oglinda). 
Se lipeste cu putin lipici alimentar, miere sau royal icing si produsele acoperite cu aceste decoratiuni nu trebuie congelate si se pot pastra in frigider, dupa ce au fost aplicate pe tort daca sunt acoperite cu luciu de protectie. Umiditatea excesiva poate crea denivelari la suprafata hartiei comestibile sau bule de aer si poate incetosa imaginea. 

In cazul in care doriti modificarea elementelor, va rugam sa selectati produsul "Imagine comestibila personalizata" si sa specificati in mesajul, inainte de finalizarea comenzii, titlul imaginii si modificarile pe care le doriti.

Dimensiuni:
26cm x 17cm


Vizitati sectiunea "Tutoriale si Idei":
https://decoratiunidulci.ro/content/73-siluete

Detalii ale produsului

00000078

Reviews

Nicio recenzie

S-ar putea sa-ti placa

Sugestii

  • Ce ti-ai mai dori sa gasesti la noi?

    Alege dintre variantele de mai jos, sau scrie una

Politica noastra de confidentialitate a fost actualizata pentru a fi in conformitate cu noile norme GDPR. Pentru mai multe informatii te rugam sa apesi AICI

Acest site foloseste cookies. Pentru mai multe informatii te rugam sa apesi AICI

Continuand navigarea pe site-ul nostru iti exprimi acordul in legatura cu politicile noastre