• La reducere!
  • -20,00 lei
Foi de icing

Coli din pasta de zahar

C85
Disponibil in 1-2 zile
115,00 lei 135,00 lei -20,00 lei
cu TVA

25 buc.

Descriere

Setul contine 25 de foi comestibile, din pasta de zahar/icing, pentru imprimari imagini decor. Aceasta hartie este cu putin mai groasa decat o coala normala. Dupa imprimare poate fi asezata pe orice material de acoperit torturi: fondant, martipan, frisca vegetala, crema de unt.

Dupa aplicare, deserturile decorate astfel se pot pastra timp de 24 de ore in vitrinele frigorifice (+4°), fara ca imaginea sa sufere modificari (cu sau fara gel neutru aplicat). Daca imaginea se aplica pe gel neutru, dupa 16 ore pot aparea bule. Pe frisca vegetala se poate pastra, fara modificari pana la 24 de ore.

Benzile si fasiile din colile de zahar comestibile sunt ideal de utilizat pe torturile imbracate in pasta de zahar, evitati sa utilizati aceste decoratiuni pentru decorarea prajiturilor imbracate in diferite creme.

In cazul in care colile sunt expuse la o temperatura mai joasa de +15°C, lasati-le la temperatura camerei o perioada, inainte de utilizare.

Ingrediente:amidon modificat (40%)- maltodextrina, agent umidificant: E422, zahar- apa, stabilizanti: E414, E460i, dextroza- emulsifiant: E435, E491, E471, colorant: E171, arome, conservanti: E202, E330, indulcitor: E955.


Dimensiuni:
20cm x 30cm

Detalii ale produsului

Reviews (0)

Nicio recenzie

S-ar putea sa-ti placa

Sugestii

  • Ce ti-ai mai dori sa gasesti la noi?

    Alege dintre variantele de mai jos, sau scrie una

Politica noastra de confidentialitate a fost actualizata pentru a fi in conformitate cu noile norme GDPR. Pentru mai multe informatii te rugam sa apesi AICI

Acest site foloseste cookies. Pentru mai multe informatii te rugam sa apesi AICI

Continuand navigarea pe site-ul nostru iti exprimi acordul in legatura cu politicile noastre