• La reducere!
  • -30,00 lei
Chrunchy Ciocolata Neagra, Unipatis -...

Chrunchy Ciocolata Neagra, Unipatis - 4kg

C920
In stoc
246,00 lei 276,00 lei -30,00 lei
cu TVA

Crema delicioasa din ciocolata neagra cu bucatele crocante de biscuiti.

Descriere

Creata acum 30 de ani la Paris, Unipatis este rezultatul a 4 generatii de profesionisti dedicati livrarii de produse de inalta calitate pentru industria cofetariei/patiseriei.

Chrunchy Ciocolata Neagra, Unipatis - 4kg  este o combinatie de ciocolata neagra cu bucatele de biscuiti crocanti, pentru a crea acel strat surprinzator in deserturile tale.  Usor de utilizat, cu aroma intensa de ciocolata si culoare naturala, fara coloranti artificiali.

Gata de utilizat, cantitatea dorita se incalzeste cateva secunde in cuptorul cu microunde sau pe baie de abur, pentru a se intinde mai usor.

Se poate utiliza si pentru diferite aplicatii: 

  • interior crocant pentru bomboane: cantitatea dorita se amesteca cu 2% unt de cacao si 8% ciocolata cu lapte topita. Se tempereaza pana la 24°C , se amesteca si se ridica temperatura cu 1/2°C inainte de turnare. Se lasa la cristalizat. (Pentru a evita precristalizarea, incalziti fiecare ingredient pana la 33°C si se amesteca pastrand aceeasi temperatura)
  • umpluturi pentru eclere: se incalzeste compozitia, se ruleaza cu un sucitor pana la o grosime de 5mm, se pune cateva minute foaia, in congelator si se decupeaza forma dorita. Se aseaza Chrunchy Ciocolata Neagra, Unipatis - 4kg in forma dorita si se umpe cu crema.
  • bare din ciocolata: se toarna in mulaje, sau se taie fasii parcurgand pasii de mai sus ulterior se acopera cu ciocolata.
  • biscuiti sau insertii in inghetata: se incalzeste compozitia, se ruleaza cu un sucitor pana la o grosime de 5mm, se pune cateva minute foaia, in congelator si se decupeaza forma dorita.

Mod de depozitare: se pastreaza la temperatura camerei, ferit de razele soarelui sau umiditate. (min 15°C/59°F max. 20°C/68°F).

Ingredinte:Ciocolata neagra 55%  (unt de cacao, zahar, emulsificator: lecitina de soia, aroma naturala de vanilie), spartura de biscuiti crocanti (faina, zahar, unt, ulei de floarea soarelui, lapte pref degresat, faina orz, sare), bucatele de alune de padure,  ulei de rapita,aroma naturala naturala

Detalii ale produsului

Reviews

Nicio recenzie

S-ar putea sa-ti placa

Sugestii

  • Ce ti-ai mai dori sa gasesti la noi?

    Alege dintre variantele de mai jos, sau scrie una

Politica noastra de confidentialitate a fost actualizata pentru a fi in conformitate cu noile norme GDPR. Pentru mai multe informatii te rugam sa apesi AICI

Acest site foloseste cookies. Pentru mai multe informatii te rugam sa apesi AICI

Continuand navigarea pe site-ul nostru iti exprimi acordul in legatura cu politicile noastre