Pasta de alune 50%, 5kg, Barry Callebaut este un piuree de alune, usor prajite.
Pasta de alune, 50% Barry Callebaut se poate utiliza pentru filinguri sau pentru aromatizarea cremelor. Pentru aceasta pasta se folosesc cele mai bune alune din Spania, Italia si Turcia. Sunt culese cand sunt coapte, depozitate in cele mai bune conditii, pentru maxim 12 luni. Sunt decojite cu maxim 12 ore inainte de a fi rumenite, pentru a se proteJa uleiurile esentiale si a se pastra aroma specifica. Sunt usor prajite si ulterior transformare intr-un piure fin auriu.
Aceasta pasta, scoate la iveala aroma intensa a alunelor de padure, usor rumenite cu note fructate. Poate fi o baza foarte buna pentru a fi amestecata cu ciocolata si a crea umpluturi pentru bomboane, creme de patiserie, bavareze, crema mousse, inghetata, etc. De asemena se poate utiliza pentru aromatizarea inghetatei, cremelor de patiserie si deserturi.
Dozarea se face in functie nevoie si intensitatea aromei care se doreste a se obtine.
Cantitate: 5kg.
Ingredinte: alune 50% alune, 50%zahar