• -10,00 lei
Pralin Croquant Caramel Fleur de Sel, Marguerite
Pralin Croquant Caramel Fleur de Sel, Marguerite
Pralin Croquant Caramel Fleur de Sel, Marguerite
Pralin Croquant Caramel Fleur de Sel, Marguerite
Pralin Croquant Caramel Fleur de Sel, Marguerite
Pralin Croquant Caramel Fleur de Sel, Marguerite
Pralin Croquant Caramel Fleur de Sel, Marguerite
Pralin Croquant Caramel Fleur de Sel, Marguerite

Pralin Croquant Caramel Fleur de Sel, Marguerite

C293
Stoc epuizat
170,00 lei 180,00 lei -10,00 lei
cu TVA

Pasta de caramel

Descriere

Marguerite Pralin Croquant Caramel Fleur de Sel, combina rafinamentul cu modernismul. Sunt combinate trei arome: cea de unt si caramel, rafinate de migdale si bucati crocante de biscuiti, ce farmeca fiecare muscatura. Savoarea dulce a caramelului este pusa in valoare cu o usoara atingere de sare de mare, astfel se obtin combinatii magnifice.  Combinate cu creme ușoare sau creații de fructe  se pot produce o multitudine de variante.

Crema este foarte concentrata si se adauga intr-un strat subtire, de cca. 1mm, direct peste blatul desertului. Poate fi adaugata int torturi, prajituri si in inghetata.

Inainte de utilizare pentru o usoara intindere se recomanda incalzirea produsului pentru cateva secunde la cuptorul cu microunde sau pe baie de abur. 

Crunchy Chocolate Bonbon Caramel

1400gr. Ciocolata cu lapte 34%+ 700gr. Pralin Croquant Caramel fleur de Sel

Metoda de preparare: Ciocolata  si cremele se tempereaza si se amesteca. Se aseaza in forme si se decoreaza cu folie de transfer.

Ingrediente: zahar, 20% biscuiti cu unt (faina din grau, zahar, unt sarat), grasime vegetala,ulei vegetal, 10% caramel pudra(zer, unt, maltodextrina, zahar, unt concentrat, lactoza, aroma naturala de vanilie, grasime din lapte, margarina, lapte praf degresat, sare de mare(0,2%), malt de orez, sare, migdale albe amare, stabilizator(sorbitol), emulsifiant(lecitina de soia). Poate contine urme de oua si alune.

Mod de utilizare: se poate utiliza ca atare sau usor incalzita.

Conditii depozitare: in loc uscat si racoros(max. 25 grade celsius), in ambalajul original. A se folosi in scurt timp dupa desigilarea ambalajului.

Cantitate 4kg

Vizitati Sectiunea Tutoriale si idei:

https://decoratiunidulci.ro/content/marquerite-pralin-croquant

Detalii ale produsului

Reviews

Nicio recenzie

Sugestii

  • Ce ti-ai mai dori sa gasesti la noi?

    Alege dintre variantele de mai jos, sau scrie una

Politica noastra de confidentialitate a fost actualizata pentru a fi in conformitate cu noile norme GDPR. Pentru mai multe informatii te rugam sa apesi AICI

Acest site foloseste cookies. Pentru mai multe informatii te rugam sa apesi AICI

Continuand navigarea pe site-ul nostru iti exprimi acordul in legatura cu politicile noastre