Marguerite Pralin Croquant Caramel Fleur de Sel, combina rafinamentul cu modernismul. Sunt combinate trei arome: cea de unt si caramel, rafinate de migdale si bucati crocante de biscuiti, ce farmeca fiecare muscatura. Savoarea dulce a caramelului este pusa in valoare cu o usoara atingere de sare de mare, astfel se obtin combinatii magnifice. Combinate cu creme ușoare sau creații de fructe se pot produce o multitudine de variante.
Crema este foarte concentrata si se adauga intr-un strat subtire, de cca. 1mm, direct peste blatul desertului. Poate fi adaugata int torturi, prajituri si in inghetata.
Inainte de utilizare pentru o usoara intindere se recomanda incalzirea produsului pentru cateva secunde la cuptorul cu microunde sau pe baie de abur.
Crunchy Chocolate Bonbon Caramel
1400gr. Ciocolata cu lapte 34%+ 700gr. Pralin Croquant Caramel fleur de Sel
Metoda de preparare: Ciocolata si cremele se tempereaza si se amesteca. Se aseaza in forme si se decoreaza cu folie de transfer.
Ingrediente: zahar, 20% biscuiti cu unt (faina din grau, zahar, unt sarat), grasime vegetala,ulei vegetal, 10% caramel pudra(zer, unt, maltodextrina, zahar, unt concentrat, lactoza, aroma naturala de vanilie, grasime din lapte, margarina, lapte praf degresat, sare de mare(0,2%), malt de orez, sare, migdale albe amare, stabilizator(sorbitol), emulsifiant(lecitina de soia). Poate contine urme de oua si alune.
Mod de utilizare: se poate utiliza ca atare sau usor incalzita.
Conditii depozitare: in loc uscat si racoros(max. 25 grade celsius), in ambalajul original. A se folosi in scurt timp dupa desigilarea ambalajului.
Cantitate 4kg
Vizitati Sectiunea Tutoriale si idei:
https://decoratiunidulci.ro/content/marquerite-pralin-croquant