Ingredientul principal pentru Marguerite Croquant Chocolat Blanc este ciocolată albă veritabila, combinata cu migdale, bucati de biscuiti crocanti. Acest amestec da deserturilor o atingere rafinata, dar si o muscatura minunat crocanta. Această varietate din gama Marguerite Croquant poate fi combinata excelent cu fructe, cum ar fi căpșune, precum și cu alte umpluturi cu ciocolata.Poate fi utilizat într-o varietate de creații (prăjituri, bomboane, deserturi) prelucrare se face direct.
Crema este foarte concentrata si se adauga intr-un strat subtire, de cca. 1mm, direct peste blatul desertului. Inainte de utilizare pentru o usoara intindere se recomanda incalzirea produsului pentru cateva secunde la cuptorul cu microunde sau pe baie de abur.
Ingrediente: 46,5% ciocolata alba, [zahar, unt de cacao, lapte praf integral, zer pudra, lactoza, grasime din lapte sub forma de pudra, emulsifiant(lecitina de soia), aroma naturala de vanilie], ulei vegetal, grasimi vegetale, zahar, faina de grau, migdale(1,4%), concentrat de unt, margarina, lapte praf degresat, malt din orez, sare, emulsifiant (lecitina de soia), aroma, stabilizator(sorbitol). Poate contine urme de oua si nuci.
Mod de utilizare: se poate utiliza ca atare sau usor incalzita.
Conditii de utilizare: in loc uscat si racoros(max. 25 de grade celsius), in ambalajul original. A se folosi in scurt timp dupa desigilarea ambalajului.
Cantitate 4kg