Pralin Croquant Dark Chocolat, Marguerite este un amestec din cele mai bune ingrediente, care se bazeaza pe pregatirea tradiționala. Crema este obtinuta prin combinarea aromelor de ciocolata neagra, cu alune de padure rumenite, migdale si bscuiti crocanti.
Crema este foarte concentrata si se adauga intr-un strat subtire, de cca. 1mm, direct peste blatul desertului. Inainte de utilizare pentru o usoara intindere se recomanda incalzirea produsului pentru cateva secunde la cuptorul cu microunde sau pe baie de abur. Se poate amesteca cu frisca pentru creme cu gust deosebit.
Ingrediente: ciocolata neagra 47% [masa de cacao, zahar, unt de cacao, emulsifiant (lecitina din soia), aroma naturala de vanilie], ulei vegetal (floarea-soarelui), faina din grau, zahar, alune de padure prajite 4%,migdale 3%, cacao pudra degresata, concentrat de unt, lecitina din soia, lapte prof degresat, malt prajit, sare.
Mod de utilizare: se poate utiliza ca atare sau incalzita.
Conditii depozitare: loc uscat si racoros(max. 30 de grade celsius), in ambalajul original, ferit de umiditate, temperatura ridicata si actiunea directa a soarelui. A se folosi in scurt timp dupa desigilarea ambalajului.
Cantitate 4kg