Ingredientul principal pentru Marguerite Pralin Croquant Lemon Meringue este ciocolată albă veritabila, combinata cu gustul de lamaie, bezea si bucati de biscuiti crocanti. Acest amestec da deserturilor o atingere rafinata, dar si o muscatura minunat crocanta. Poate fi utilizat într-o varietate de creații (prăjituri, bomboane, deserturi) prelucrare se face direct.
Crema este foarte concentrata si se adauga intr-un strat subtire, de cca. 1mm, direct peste blatul desertului. Inainte de utilizare pentru o usoara intindere se recomanda incalzirea produsului pentru cateva secunde la cuptorul cu microunde sau pe baie de abur.
Crunchy Chocolate Bonbon Lemon (cu lamaie)
1400gr. ciocolata neagra 64%+700gr. Croquant Lemon Meringue
Metoda de preparare: Ciocolata si cremele se tempereaza si se amesteca. Se aseaza in forme si se decoreaza cu folie de transfer.
Ingrediente:41% ciocolata alba [zahar, unt de cacao, lapte praf integral, zer pudra, lactoza, grasime din lapte, emulsifiant, (lecitina din soia), aroma naturala de vanilie], grasimi vegetale(palmier), faina din grau, uleiuri vegetale(floarea-soarelui), zahar, 7% bucati de bezea(zahar, amidon din grau, albus de ou pudra), maltodextrina, 2,2% pudra de suc de lamaie, unt sarat, concentrat de unt, aroma naturala de lamaie, margarina, lapte praf degresat, malt prajit din orez, sare, coloranti: caroteni(E160a). Poate contine jurme de alune de padure.
Mod de utilizare: se poate utiliza ca atare sau usor incalzita.
Conditii depozitare: in loc uscat si racoros (max. 30 de grade celsius), in ambalajul original. A se folosi in scurt timp dupa desigilarea ambalajului.
Cantitate 4kg
Vizitati Sectiunea Tutoriale si idei:
https://decoratiunidulci.ro/content/marquerite-pralin-croquant