Crema Marguerite Pralin Croquant Speculoos este definita de combinatia dintre ciocolată albă veritabila si biscuiti speculoos. Acestia sunt biscuiti puternic aromati combinati cu chimen, scortisoara si ghimbir si dau deserturilor o atingere puternic aromata, dar si o muscatura minunat crocanta. Una dintre utilizarile recomandate este de inlocuirea biscuitilor pentru blaturile de cheesecake.
Crema este foarte concentrata si se adauga intr-un strat subtire, de cca. 1mm, direct peste blatul desertului. Inainte de utilizare pentru o usoara intindere se recomanda incalzirea produsului pentru cateva secunde la cuptorul cu microunde sau pe baie de abur.
Ingrediente:
29% biscuiti speculos(faina din grau, zahar, ulei vegetal, grasime vegetala, sirop de zahar, agent de crestere: bicarbonat de sodiu, faina din soia, sare, scortisoara), grasime vegetala, zahar, unt de cacao, migdale, sirop de zahar, faina din grau, lapte praf integral, ulei vegetal, zer pudra, lactoza, grasime din lapte, lapte praf degresat, concentrant de unt, aroma naturala de vanilie, stabilizator (sorbitol). Poate contine urme de oua si alune de padure.
Mod de utilizare: se poate utiliza ca atare sau usor incalzita.
Conditii depozitare: loc uscat si racoros in ambalajul original. A se folosi in scurt timp dupa desigilarea ambalajului.
Cantitate: 4kg