Sfere ciocolata cu lapte/ coji...
Sfere ciocolata cu lapte/ coji...
Sfere ciocolata cu lapte/ coji...

Sfere ciocolata cu lapte/ coji trufe,(126buc) Barry Callebaut

C800
In stoc
55,00 lei
cu TVA

126 de coji din ciocolata cu lapte pentru trufe

Descriere

Coji din cocolata cu lapte pentru realizarea trufelor. Mici sfere din ciocolata cu lapte, care ofera o baza savuroasa pentru truffles premium si brigaderios*. Ciocolata cu lapte premium Callebaut, min 35,6%cacaoa, le ofera acestor sfere un gust delicios, cremos si totusi sunt crocante si vor incanta si cei mai pretentiosi clienti. Pot fi umplute cu orice fel de crema doresti, lasand loc imaginatiei pentru a te juca cu aromele, decorul si texturile acestora.

Dupa ce sunt umplute si se lasa putin pentru a se intari crema din interior, specialistii recomanda sa se scufunde in ciocolata temperata si sa le decorezi imediat cu texturi diferite.

**Brigaderios este un desert originar din Rio de Janeiro si sunt mici bombonele facute din lapte condensat, pudra de cacao, unt si acoperite pe exterior cu vermicelli din ciocolata.

Dimensiune: 2,5cm

Cantitate: 126  forme/ 0,34kg BUC

Ingrediente:zahar, unt de cacao, lapte integral praf, masa de cacao, emulgator:lecitina de soia, vanilie naturala favorizanta. 

Pentru inspiratie viziteaza sectiunea IDEI:

Detalii ale produsului

Reviews (0)

Nicio recenzie

S-ar putea sa-ti placa

Sugestii

  • Ce ti-ai mai dori sa gasesti la noi?

    Alege dintre variantele de mai jos, sau scrie una

Politica noastra de confidentialitate a fost actualizata pentru a fi in conformitate cu noile norme GDPR. Pentru mai multe informatii te rugam sa apesi AICI

Acest site foloseste cookies. Pentru mai multe informatii te rugam sa apesi AICI

Continuand navigarea pe site-ul nostru iti exprimi acordul in legatura cu politicile noastre