Imagine comestibila Micul Astronaut

Imagine comestibila Micul Astronaut

C54
In stoc
15,00 lei
cu TVA

Imagine comestibila, pentru decorarea torturilor.

Optiune de decupare

Descriere

Imagine comestibila Micul Astronaut pentru decorarea celui mai dulce tort din intreaga galaxie. Poti decora torturile, biscuitii sau turta dulce pentru petrecerile celor mici.

Aceasta hartie este dulce si cu putin mai groasa decat o coala normala. Poate fi asezata pe orice material de acoperit: pasta de zahar, royal icing, fondant, martipan, gazura oglinda, frisca vegetala, crema de unt.

Produsele acoperite cu aceste decoratiuni nu trebuie congelate si nici nu trebuie pastrate in cutie. Umiditatea excesiva poate crea denivelari la suprafata hartiei comestibile sau bule de aer si poate incetosa imaginea 

In cazul in care doriti modificarea elementelor, va rugam sa selectati produsul "Imagine comestibila personalizata" si sa specificati in mesaj, inainte de finalizarea comenzii titlul imaginii si modificarile pe care le doriti.

Dimensiune: 
micul astronaut 9cm, rachete 10cm si12cm, astri 4cm

NOTA: Pozitionarea elementelor din imagine este cu titlu informativ, pozele sunt asezate in coala astfel incat spatiul sa fie cat mai bine optimizat!!
Detalii ale produsului

00000078

Reviews (0)

Nicio recenzie

S-ar putea sa-ti placa

Sugestii

  • Ce ti-ai mai dori sa gasesti la noi?

    Alege dintre variantele de mai jos, sau scrie una

Politica noastra de confidentialitate a fost actualizata pentru a fi in conformitate cu noile norme GDPR. Pentru mai multe informatii te rugam sa apesi AICI

Acest site foloseste cookies. Pentru mai multe informatii te rugam sa apesi AICI

Continuand navigarea pe site-ul nostru iti exprimi acordul in legatura cu politicile noastre