Produs complet sub formă de pudră cu bucăți de caramel, pentru a realiza diverse tipuri de prăjituri, brioșe și rulade elvețiene.
Credi Softcake Toffee si puțină imaginație, puteți crea o varietate de prăjituri cu caramel toffee!
Cu Credi Softcake Caramelo, prăjiturile dvs. vor avea aceeași textură și gust excelent de fiecare dată, indiferent dacă pregătiți prăjituri, brioșe sau rulade elvețiene. Acest premix profesional garantează rezultate consistente și o coacere uniformă, economisindu-vă timp și asigurând o pregătire rapidă și fără efort. Ideal pentru brutării și cofetării, dar și pentru uz casnic, oferind dulciuri delicioase și prezentabile.
Cantitate: 5kg.
Ingredinte:
faina alba de grau, zahar, caramel pudra 5.9% ( lapte praf degresat, zer, zahar, unt, aroma naturala, maltodextrina, ulei d epalmier, sirop de zahar caramelizat) (origine din UE), sirop de glucoza, lapte praf integral, agenti de afanare: E450, E500, E575, gluten din grau, arome, colorant E150c, agenti de ingrosare E412, E415, E466, agent de antiaglomerare: E551, sare, emulsifianti: E475, E471.
Produsul este certificat RSPO MB
REȚETĂ
Credi Softcake Toffee: 1 kg
Ouă: 350 g
Ulei: 300 g
Apă: ± 225 g
Notă: Credi Softcake Toffee 1 kg: Rețetă standard pentru o tavă de 30 x 30 x 4 cm.
PROCEDURĂ
Se pun in cuva mixerului ingredintele lichide si dupa se adauga Credi Softcake. Amestecați toate ingredientele cu un mixer la viteză mică timp de aproximativ 4 minute.
Prăjituri în tăvi rotunde sau mari: Umpleți formele sau tăvile unse în prealabil.
Coacere:
Prăjituri mari în tăvi rotunde sau plate: ± 180 ºC timp de ± 45 minute.
Scoateți din tavă după răcire.
Brioșe sau muffins: ± 220 ºC timp de ± 18-20 minute.
Rulade elvețiene sau tăvi joase: Umpleți tăvile acoperite în prealabil cu hârtie de copt sau hârtie siliconată.
Coacere: ± 230 ºC timp de ± 8 minute. Scoateți din tăvi, adăugați umplutura și rulați.