Faina superioara 000 pentru cozonac,...

Faina superioara 000 pentru cozonac, Raftul Bunicii 1kg

C1111
In stoc
5,50 lei
cu TVA

Faina alba superioara.

Descriere

Cei mai gustoși cozonaci sunt fără îndoială cei făcuți cu mâna ta, acasă în bucătărie. Însă desigur, un cozonac pufos, frumos crescut, bine copt și rumenit depinde atât de iscusința ta la frământat, cât și de calitatea făinii pe care ai ales-o pentru aluat. 

Pentru o preparare de succes, îți recomandăm să folosești Făina Superioară 000 pentru Cozonac de la Raftul bunicii. Aceasta este o făină superioară albă, fină și pufoasă, cu o calitate constantă. Făina pentru cozonac de la Raftul bunicii este obținută în urma măcinării cu deosebită grijă a grâului românesc, nu are aditivi și nici amelioratori adăugați, ceea ce o face alegerea potrivită pentru frământarea unui aluat fin, pufos, așa cum necesită cozonacul.

Cu făina pentru cozonaci de la Raftul bunicii obții aluaturi fine, aerate și pufoase, care te ajută să prepari pască, mucenici și cozonaci delicioși cu care să-i surprinzi mereu în mod plăcut pe cei dragi.

Cum alegi cea mai bună făină pentru cozonac? Dacă răspunsul la această întrebare încă te mai frământă, iată câteva sfaturi de care te încurajăm să ții cont atunci când nu știi ce făină pentru cozonaci să alegi de la raft.

- Alege făina albă cu gradul de măcinare cel mai fin și bine cernută. Uită-te după codul de cifre 000 de pe ambalaj, echivalentul numeric al unei texturi mătăsoase a făinii.

- Făină bună pentru cozonac este cea care nu face cocoloașe atunci când o amesteci cu laptele, zahărul, ouăle și drojdia, rezultând o maia uniformă, moale și perfect fină.

- Încorporarea restului de făină în maiaua obținută reprezintă o altă provocare pentru orice bună gospodină. Cheia este să obții un aluat de cozonac fără bule de aer și care crește foarte ușor atunci când este pus la dospit.

- Frământarea aluatului de cozonac este un adevărat test de rezistență pentru gospodinele desăvârșite. Rezultatul final nu trebuie să fie un aluat cleios, nu trebuie să aibă consistența pâinii, dar nici să fie prea moale. O făină bună pentru cozonac, așa cum este Făina Superioară 000 de la Raftul bunicii, te va ajuta să obții aluatul potrivit.

Cantitate: 1kg.

Detalii ale produsului

Reviews (0)

Nicio recenzie

S-ar putea sa-ti placa

Politica noastra de confidentialitate a fost actualizata pentru a fi in conformitate cu noile norme GDPR. Pentru mai multe informatii te rugam sa apesi AICI

Acest site foloseste cookies. Pentru mai multe informatii te rugam sa apesi AICI

Continuand navigarea pe site-ul nostru iti exprimi acordul in legatura cu politicile noastre