• -50%
EXP: 31.08.2022 Ciocolata fondanta...

EXP: 31.08.2022 Ciocolata fondanta extra 61% tradizione, Gioari - 1kg

C1008
Stoc epuizat
18,50 lei 37,00 lei -50%
cu TVA

Gioari by Aromitalia foloseste cacao cu origine unica pentru a obtine o ciocolata cu o aroma deosebita si potrivita pentru orice utilizare.

Descriere

Gioari by Aromitalia foloseste cacao cu origine unica pentru a obtine o ciocolata cu o aroma deosebita si potrivita pentru orice utilizare.

Gioari sunt printre putinii producatori de ciocolata derivata dintr-o singura specie de plante. Dintre acestea au fost preferate culturile din Venezuela, Ecuador si Madagascar. Varietatile de ciocolata obtinute sunt Criollo (2% din productia mondiala) o varietate rara, cu gust dulce si nota amaruie, Trinitario (18% din productia mondiala) pastreaza o parte dintre calitatile aromatice ale solului Criollo cu un bun randament de productie, Forastero (80% din productia mondiala) capacitate productiva abundenta, cu continut mai ridicat de taninuri, gust puternic si amarui.

Pentru obtinerea Ciocolata fondanta extra 61% Tradizione, Gioari sunt folosite doua soiuri de cacao Criollo si cacao de Trinidat. Gustul este dat de procentajele de distributie ale celor doua soiuri de cacao, obtinandu-se o ciocolata cu gust amabil, rotund cu arome de cacaoa.  

In forma de banuti din ciocolata are o ampla gama de utilizare:

  • ciocolaterie: forme, glazuri, ganache si forme tubulare.
  • cofetarie: mignon, torturi de ciocolata, glazuri
  • inghetata: cu gust intens de ciocolata

Arome resimtite: banana, tabac, migdala, lemn, caramel

Fluiditate 4 picaturi.

Ingredinte: masa de cacao, zahar din trestie de zahar, unt de cacao, emulgatori: lecitina din soia, aroma naturala de vanilie, contine Unt de cacao: 35.8%

Cantitate: 1kg

*NOTA: produsul la kg este recantarit!!

Detalii ale produsului

Reviews (0)

Nicio recenzie

S-ar putea sa-ti placa

Sugestii

  • Ce ti-ai mai dori sa gasesti la noi?

    Alege dintre variantele de mai jos, sau scrie una

Politica noastra de confidentialitate a fost actualizata pentru a fi in conformitate cu noile norme GDPR. Pentru mai multe informatii te rugam sa apesi AICI

Acest site foloseste cookies. Pentru mai multe informatii te rugam sa apesi AICI

Continuand navigarea pe site-ul nostru iti exprimi acordul in legatura cu politicile noastre