Glazura oglinda caramel, Marguerite

Glazura oglinda caramel, Marguerite

C332
In stoc
56,00 lei
cu TVA

 Royal Miroir Caramel, Marguerite

Descriere

O glazura cu efect oglinda de la patiserii francezi cu experienta marcii Marguerite. Usor si gata de utilizat, glazura semiopaca oglinda caramel, Royal Mirror are un gust bogat si delicios de caramel. 

Ingrediente: sirop de glucoza / fructoza, apa, umectant (glycerol), zahar, zahar caramelizat (3%), amidon modificat, colorant: caramel sulfit amoniu (contine sulfiti), agent de ingrosare (pectina), conservant (sorbat de potasiu), sare, aroma naturala (contine orz), agent de intarire (clorura de calciu).

Mod de utilizare: gata de utilizat; pentru a decora suprafete sferice se recomanda incalzirea la 35-45°C inainte de utilizare.

Conditii depozitare: loc uscat si racoros in ambalajul original. Dupa deschidere, produsul trebuie pastrat la frigider si consumat in maxim 30 de zile.

Cantitate 2.5kg

Dupa desfacerea cutii se pastreaza in frigider si se recomanda utilizarea ei in 30 de zile de la desfacerea recipientului.

Detalii ale produsului

Reviews

Nicio recenzie

S-ar putea sa-ti placa

Sugestii

  • Ce ti-ai mai dori sa gasesti la noi?

    Alege dintre variantele de mai jos, sau scrie una

Politica noastra de confidentialitate a fost actualizata pentru a fi in conformitate cu noile norme GDPR. Pentru mai multe informatii te rugam sa apesi AICI

Acest site foloseste cookies. Pentru mai multe informatii te rugam sa apesi AICI

Continuand navigarea pe site-ul nostru iti exprimi acordul in legatura cu politicile noastre