Glazura oglinda ciocolata, Marguerite

Glazura oglinda ciocolata, Marguerite

C219
In stoc
75,00 lei
cu TVA

  Royal Miroir Chocolat , Marguerite

Descriere

O glazura cu efect oglinda de la patiserii francezi cu experienta marcii Marguerite. Glazura oglinda ciocolata, Royal Mirror are un gust bogat si delicios de ciocolata, gata de utilizat cu o baza semiopaca. Pentru o acoperire rapida incalziti cantitatea dorita pe baie de abur sau in cuptorul cu microunde pana ce compozitia atinge temperatura de 30 de grade.

Ingrediente: sirop de glucoza / fructoza, apa, ciocolata 10% (pudra de cacao, sirop de glucoza/fructoza, masa de cacao, zahar, pudra de cacao degresata, emulsifiant (lecitina din soia), zahar, umectant (glycerol), amidon, agent de gelifiere (pectina), acidifiant (acid lactic), conservant (sorbat de potasiu), sare, agent de intarire (clorura de calciu), emulsifianti (mono si digliceride ai acizilor grasi).

Mod de utilizare: se intinde cu spatula pe partea de sus a prajiturii, se poate aplica peste crema bavarois, blaturi sau puteti glazura in striatii pentru suprafete plane, iar pentru suprafete sferice se recomanda incalzirea la 35-45°C;

Conditii depozitare: loc uscat si racoros in ambalajul original. Dupa deschidere, produsul trebuie pastrat la frigider si consumat in maxim 30 de zile. 

Cantitate 2.5kg

Dupa desfacerea cutii se pastreaza in frigider si se recomanda utilizarea ei in 30 de zile de la desfacerea recipientului.

Pentru inspiratie viziteaza sectiunea Idei - Tutoriale - Tehnica pictura 

Detalii ale produsului

Reviews

Nicio recenzie

S-ar putea sa-ti placa

Sugestii

  • Ce ti-ai mai dori sa gasesti la noi?

    Alege dintre variantele de mai jos, sau scrie una

Politica noastra de confidentialitate a fost actualizata pentru a fi in conformitate cu noile norme GDPR. Pentru mai multe informatii te rugam sa apesi AICI

Acest site foloseste cookies. Pentru mai multe informatii te rugam sa apesi AICI

Continuand navigarea pe site-ul nostru iti exprimi acordul in legatura cu politicile noastre