Mirror extra dark chocolate - Irca
Mirror extra dark chocolate - Irca

Mirror extra dark chocolate - Irca

C376
Disponibil in 1-2 zile (estimare)
198,00 lei
cu TVA

Glazura oglinda ciocolata neagra.

Descriere

Un produs fara gluten, care poate fi utilizat atat la cald cat si la rece si care garanteaza un aspect oglinda chiar si dupa ce produsele finite sunt inghetate (pana la -20° C). Mirror extra dark Chocolate a fost creata special pentru a crea aspectul de oglinda pentru: Bavaroise, mousse, inghetata si alte tipuri de prajituri. Prin finisajul lucios poti oferi prajiturilor tale un aspect foarte elegant. Un alt avantaj al acestei glazuri este ca poate fi folosita si pe suprafete inclinate, acoperind perfect fara a forma bucati neatractive.

Este foarte important ca suprafata pe care se aplica oglinda, sa fie acoperita cu o crema stabilizata cu gelatina.

Utilizare la cald sau rece, produs semipreparat pentru utilizarea profesionala.

Ingrediente: ciocolata 43%(zahar, cacao), sirop de glucoza-fructoza, apa, zahar, amidon modificat, colorant: caramel geliafiant E440, regulator de aciditate: E334, conservant: E202, arome.Produsul poate contine urme de Lapte.

Cantitate:

6 kg

Mod de utilizare:

Se ia cantitatea dorita si se incalzeste la cuptorul cu microunde  (400-500W) sau pe bain-marie pana la 45-50° C. Se amesteca usor cu o spatula, fara a ingloba aer. Desertul asezat pe un gratar este acoperit cu aceasta oglinda, miscandu-l usor pentru o aplicare uniforma. Glazura oglinda se poate aplica si fara incalzire, insa poate fi amestecat usor cu spatula.

Detalii ale produsului

Reviews (0)

Nicio recenzie

S-ar putea sa-ti placa

Politica noastra de confidentialitate a fost actualizata pentru a fi in conformitate cu noile norme GDPR. Pentru mai multe informatii te rugam sa apesi AICI

Acest site foloseste cookies. Pentru mai multe informatii te rugam sa apesi AICI

Continuand navigarea pe site-ul nostru iti exprimi acordul in legatura cu politicile noastre