Biscuiti marturii delicioase!!

Am testat si ne-am bucurat de rezultat!! Asa ca va propunem ca baza pentru decoratiunile din fondant/ciocolata aceste mici fursecuri. 
 




Ornamentele le lipim cu putina miere, iar pentru realizarea lor imaginatia detine puterea.
 
Set 5 decupatoare patrate




 
SURSA imagine: 
Ingrediente
100 gr unt
100 gr zahar alb pudra
190 de grame faina
1 varf de cutit de praf de copt 
2 lingurite extract de vanilie
1 galbenus sau 1 ou intreg
un praf de sare
Untul la temperatura camerei se alifiaza impreuna cu zaharul, adaugat treptat, pana se obtine o crema. Separat se bate oul cu aromele (astfel compozitia nu se branzeste). Faina o amestecam separat cu sarea si cu bicarbonatul apoi o incorporam treptat in crema de oua si unt. Formam o bila mare din aluat, il acoperim cu folie alimentara si-l dam la rece pentru doua ore.
Eu lucrez aluatul cate o bucata, pentru a nu se inmuia untul. Cuptorul trebuie preincalzit la
180 de grade si se coc timp de 13-15 min. Intorc biscuitii de pe o parte pe alta,la jumatatea timpului deoarece nu imi place sa ii vad prea rumeniti pe o parte.
Aceasta reteta eu o folosesc si pentru cosuletele de minitarte, sau daca inlocuim zaharul si punem miere
dupa gust obtinem biscuiti pentru pitici.

Eliberati-va imaginatia!!

Politica noastra de confidentialitate a fost actualizata pentru a fi in conformitate cu noile norme GDPR. Pentru mai multe informatii te rugam sa apesi AICI

Acest site foloseste cookies. Pentru mai multe informatii te rugam sa apesi AICI

Continuand navigarea pe site-ul nostru iti exprimi acordul in legatura cu politicile noastre