Cum taiem un tort rotund?

   

 
    Asamblarea si realizarea torturilor tot a fost exemplificata in imagini, insa ce ar fi sa vedem ce sfaturi ne da o persoana ce a taiat si servit torturi timp de 30 de ani si care poate taia un tort de nunta pentru 200 de persoane in mai putin de 15 minunte?!   
Prima etapa ar fi dezasamblarea tortului pe etaje, astfel partea care va ramane, daca este cazul, este etajul superior, care este mai mic si mai usor de depozitat. 

     In cea de-a doua etapa se taie tortul in fasii de aproximativ 5cm (2inch) si cu ajutorul unui cutit se lasa pe partea laterala. Astfel prin taierea laterala, se impiedica imprastierea cremei din interior si portile vor fi mai "curate". 
      Latimea portiilor este usor de stabilit, in general daca indoim degetul mare, distanta dintre cotul degetului si partea superioara a unghiei este de aproximativ 2.5cm, fiind latimea recomdata.  
      Astfel tortul este servit rapid si usor!!

Sursa acestui articol:
http://chefcher.blogspot.ca/p/this-is-some-great-info-from-very.html

  Set taiere tort

https://decoratiunidulci.ro/elemente-decor

Politica noastra de confidentialitate a fost actualizata pentru a fi in conformitate cu noile norme GDPR. Pentru mai multe informatii te rugam sa apesi AICI

Acest site foloseste cookies. Pentru mai multe informatii te rugam sa apesi AICI

Continuand navigarea pe site-ul nostru iti exprimi acordul in legatura cu politicile noastre