• Nou
Martipan cu Amaretto | Lemke - Tipsy...

Martipan cu Amaretto | Lemke - Tipsy Amaretto 1kg.

C945
In stoc
39,00 lei
cu TVA

Lemke produce martipan, creme si alte delicatese pentru produse de cofetarie de peste 100 de ani. Prin aromele alese stabileste noi standarte pentru martipan, imbinand cu succes aroma dulce si fina de migdala cu amaretto.

Descriere

Martipan cu Amaretto | Lemke - Tipsy Amaretto are un gust vibrant si pulsant in acelasi timp. Aceasta pasta combina dulceata placuta, fina a migdalelor cu aroma amaretto, facandu-l un produs de top.

Un produs profesional, care se poate consuma ca atare sau in prepararea deserturilor. Se poate utiliza in: cofetarie, patiserie, pentru realizarea cremelor, umplerea bomboanelor, inghetata. Un produs stabil atat la coacere cat si la inghetare.

Ingredinte: zahăr, migdale (27%), pastă de amaretto (7%; glucoză sirop, sirop de zahăr invertit, lichior amaretto (22%), sirop de zahăr caramel, amidon îngroșător, aromă naturală),apă, sirop de glucoză, alcool, invertază umectantă

Cantitate: 1kg.

Detalii ale produsului

Reviews

Nicio recenzie

S-ar putea sa-ti placa

Sugestii

  • Ce ti-ai mai dori sa gasesti la noi?

    Alege dintre variantele de mai jos, sau scrie una

Politica noastra de confidentialitate a fost actualizata pentru a fi in conformitate cu noile norme GDPR. Pentru mai multe informatii te rugam sa apesi AICI

Acest site foloseste cookies. Pentru mai multe informatii te rugam sa apesi AICI

Continuand navigarea pe site-ul nostru iti exprimi acordul in legatura cu politicile noastre