• Nou
Martipan cu catina| Lemke - Sandy...

Martipan cu catina| Lemke - Sandy Dorn 1kg

C948
In stoc
39,00 lei
cu TVA

Lemke produce martipan, creme si alte delicatese pentru produse de cofetarie de peste 100 de ani. Prin aromele alese stabileste noi standarte pentru martipan, imbinand cu succes aroma dulce si fina cu catina.

Descriere

Martipan cu catina| Lemke - Sandy Dorn o combinatie unica dintre gustul de migdala cu catina. O experienta gustativa si o explozie vizuala.

Un produs profesional, care se poate consuma ca atare sau in prepararea deserturilor. Se poate utiliza in: cofetarie, patiserie, pentru realizarea cremelor, umplerea bomboanelor, inghetata. Un produs stabil atat la coacere cat si la inghetare.

Ingredinte: zahăr, migdale (27%), pastă de fructe de cătină (6%;concentrat de morcovi, sirop de glucoză, sirop de zahăr inversat, cătină (10%), suc de portocale concentrat, etilic alcool, acid citric acidifiant, amidon, aromă naturală), apă, sirop de glucoză, alcool, umectant

Cantitate: 1kg.

Detalii ale produsului

Reviews

Nicio recenzie

S-ar putea sa-ti placa

Sugestii

  • Ce ti-ai mai dori sa gasesti la noi?

    Alege dintre variantele de mai jos, sau scrie una

Politica noastra de confidentialitate a fost actualizata pentru a fi in conformitate cu noile norme GDPR. Pentru mai multe informatii te rugam sa apesi AICI

Acest site foloseste cookies. Pentru mai multe informatii te rugam sa apesi AICI

Continuand navigarea pe site-ul nostru iti exprimi acordul in legatura cu politicile noastre