• Nou
Martipan Supreme cu portocale| Lemke...

Martipan Supreme cu portocale| Lemke - Sunny Orange 1kg

C950
In stoc
41,00 lei
cu TVA

Lemke produce martipan, creme si alte delicatese pentru produse de cofetarie de peste 100 de ani. Acest produs este un produs de inalta calitate cu un gust surprinzator de freash. 

Descriere

Martipan Supreme cu portocale| Lemke - Sunny Orange combină prospețimea fructată a portocalelor si gustul celor mai bune migdale coapte. Surprindeți-vă clienții și stabiliți noi standarde în linia dvs. de produse.

Un produs profesional, care se poate consuma ca atare sau in prepararea deserturilor. Se poate utiliza in: cofetarie, patiserie, pentru realizarea cremelor, umplerea bomboanelor, inghetata. Un produs stabil atat la coacere cat si la inghetare.

Ingredinte: Zahăr, Migdale (37,5%), apă, pastă de portocală (7%; sirop de glucoză, sirop de zahăr inversat, suc de portocale concentrat 11%, acid citric acidifiant, concentrat de morcovi, alcool etilic, esenta naturala de portocale (3%), îngroșător amidon modificat, concentrat de șofră), zahăr inversat sirop, sirop de glucoză, alcool, umectant.

Cantitate: 1kg.

Detalii ale produsului

Reviews

Nicio recenzie

S-ar putea sa-ti placa

Sugestii

  • Ce ti-ai mai dori sa gasesti la noi?

    Alege dintre variantele de mai jos, sau scrie una

Politica noastra de confidentialitate a fost actualizata pentru a fi in conformitate cu noile norme GDPR. Pentru mai multe informatii te rugam sa apesi AICI

Acest site foloseste cookies. Pentru mai multe informatii te rugam sa apesi AICI

Continuand navigarea pe site-ul nostru iti exprimi acordul in legatura cu politicile noastre