• La reducere!
  • -50%
EXP:31.01.2025 Piure pasteurizat afine, blueberry Leonce Blanc
EXP:31.01.2025 Piure pasteurizat afine, blueberry Leonce Blanc

EXP:31.01.2025 Piure pasteurizat afine, blueberry Leonce Blanc

C1039
Stoc epuizat
34,50 lei 69,00 lei -50%
Include TVA

Piure din fructe.

Descriere

Piure Pasteurizat de afine, Leonce Blanc este un produs 100% vegan, destinat folosirii profesionale in prepararea deserturilor si a produselor de cofetarie, patiserie, brutarie.

Se poate folosi in cremele de cofetarie, pentru prepararea glazurilor pentru torturi si prajituri, ganache, mousse, bavarois, inghetata etc. Este conceput pentru a mentine o textura consistenta si adecvata in retete, pastrand in acelasi timp prospetimea naturala a fructelor.

Fiecare piure este conceput cu un continut de zahar adaptat profilului natural al fructului respectiv. Acesta este secretul din spatele gustului extradionar, original, al piureurilor Leonce Blanc: adaos minim de zahar in functie de fructul folosit, citricile avand un gust acid mai pronuntat, mai putin dulci, spre deosebire de fructele mai dulci, cum ar fi mango, care au natural un gust mult mai dulce.

Pasteurizarea ofera, pe langa depozitarea optima a acestora la temperatura ambientala pana la utilizare, pastrarea impecabila a fructului, mai ales din punct de vedere al culorii si aromei naturale proaspete.

Piureul de afine este gata de utilizare adecvat pentru depozitare la temperatura camerei sau congelare.

Gust si culoare intense aduse de procesul unic al lui Leonce Blanc

Un produs natural fara arome artificiale, culori si conservanți.

Usor de turnat, deoarece este ambalat intr-o punga prevazuta cu capac.

Cantitate: 1kg.

Ingrediente: afine 89.90%, zahar.

Dupa deschidere se pastreaza la frigider (intre +2 C si + 6 C) si se consuma in max. 5 zile.

In 1892, pasionat de mancare franceza, Leonce Blanc s-a chinuit  zi si noapte pentru a gasi o modalitate de a pastra fructele abundente din regiunea Correze intr-un mod care sa-i sporeasca gustul, culoarea si caracteristicile. Abordarea pe care a dezvoltat-o, bazata pe prelucrarea ușoara a fructelor perfect coapte, ramane unica pana in prezent și are ca rezultat piureuri intense de fructe. 

Detalii

Reviews (0)

No reviews

S-ar putea sa-ti placa

Acest site foloseste fisiere cookie si alte tehnologii pentru a imbunatatii experienta utilizatorului. Continuand navigarea pe site'ul nostru acceptati aceasta politica.