Gioari by Aromitalia foloseste cacao cu origine unica pentru a obtine o ciocolata cu o aroma deosebita si potrivita pentru orice utilizare.
Gioari sunt printre putinii producatori de ciocolata derivata dintr-o singura specie de plante. Dintre acestea au fost preferate culturile din Venezuela, Ecuador si Madagascar. Varietatile de ciocolata obtinute sunt Criollo (2% din productia mondiala) o varietate rara, cu gust dulce si nota amaruie, Trinitario (18% din productia mondiala) pastreaza o parte dintre calitatile aromatice ale solului Criollo cu un bun randament de productie, Forastero (80% din productia mondiala) capacitate productiva abundenta, cu continut mai ridicat de taninuri, gust puternic si amarui.
Pentru obtinerea Ciocolata fondanta extra 56% Moresco, Gioari sunt folosite doua soiuri de cacao Criollo si cacao de Trinidat. Gustul este dat de procentajele de distributie ale celor doua soiuri de cacao, obtinandu-se o ciocolata cu gust amabil, rotund cu arome de cacaoa.
In forma de banuti din ciocolata are o ampla gama de utilizare:
- ciocolaterie: forme, glazuri, ganache si forme tubulare.
- cofetarie: mignon, torturi de ciocolata, glazuri
- inghetata: cu gust intens de ciocolata
Arome resimtite: banana, tabac, migdala, lemn, caramel
Fluiditate 4 picaturi.
Ingredinte: masa de cacao, zahar din trestie de zahar, unt de cacao, emulgatori: lecitina din soia, aroma naturala de vanilie, contine Unt de cacao: 35.8%
Cantitate: 1kg
*NOTA: produsul la kg este recantarit!!