1. Site-uri și Operatorii Site-urilor

1.1. Compania Decoratiuni Dulci SRL operează site-ul (inclusiv aplicații mobile) www.decoratiunidulci.ro pentru a comercializa produse de cofetarie si bucatarie pentru clienții de retail.

În acest document, prin termenul de "Site" se înțelege și se face referință la orice parte a Site-ului www.decoratiunidulci.ro și/sau a conținutului acestuia.

1.2. Sunteți în relație contractuală cu entitatea Decoratiuni Dulci SRL care operează Site-ul pe care îl vizitați și/sau prin care încheiați o tranzacție online, dacă nu se specifică în mod expres altfel în altă parte.

1.3. Compania Decoratiuni Dulci SRL, precum și oricare dintre sediile/filialele/punctele de lucru ale acesteia sunt în mod individual și colectiv denumite "Decoratiuni Dulci". În caz de dubiu, termenul "Decoratiuni Dulci" sau "noi" se referă la operatorul Site-ului pe care îl vizitați.

1.4. Produsele comercializate prin intermediul Site-ului nostru pot fi produse fabricate (și/sau de marcă) de către sau în numele unui producător terț sau produse fabricate și/sau de marcă în numele și pentru Decoratiuni Dulci.

2. Obiectul și Acceptarea Termenilor de Furnizare

2.1. Acești termeni de furnizare, inclusiv orice politici sau alți termeni și condiții menționate in prezentul document și disponibile pe Site, cu modificările ulterioare ("Termeni de Furnizare") reglementează livrarea de produse listate pe paginile de produse de pe Site-ul nostru. Vă rugăm să citiți acești Termeni de Furnizare cu atenție. Înainte de a finaliza comanda vi se va solicita în mod specific să acceptați Termenii de Furnizare în versiunea publicată pe Site la momentul respectivei comenzi. Prin acceptarea acestor termeni, sunteți de acord să respectați Termenii de Furnizare în versiunea publicată pe Site-ul nostru, la momentul comenzii. Dacă nu acceptați acești termeni, nu puteți plasa comenzi pe Site-ul nostru.

2.2. Ne rezervăm dreptul de a aduce modificări în orice moment Termenilor de Furnizare prin postarea modificarilor pe Site-ul nostru, fără nici o altă notificare. Schimbările importante vor fi comunicate în maniera adecvată. Orice schimbare se va aplica comenzilor noi, decât dacă nu s-a convenit altfel între noi. Înainte de a finaliza o comandă vi se va solicita în mod specific să acceptați Termenii de Furnizare în versiunea publicată pe Site la momentul respectivei comenzi. Asigurați-vă că recitiți Termenii de Furnizare de fiecare dată înainte de a finaliza comanda. Prin acceptarea acestor termeni, sunteți de acord cu respectarea Termenilor de Furnizare în versiunea publicată pe Site-ul nostru la momentul vizitei dvs.

3. Țările cu Livrare și Restricțiile de Livrare

3.1. Furnizăm produse comandate prin intermediul Site-ul nostru persoanelor fizice/juridice cu o adresă de expediere în Romania

3.2. Ne rezervăm dreptul (i) de a limita în mod individual cantitățile pe care le puteți comanda sau pentru care noi acceptăm o comandă, inclusiv cantitățile rezonabile pentru utilizarea de către un consumator final și/sau (ii) de a restricționa sau exclude în mod individual livrarea sau prestarea serviciului către dvs. și/sau (iii) de a restricționa sau exclude în mod individual unele dintre metodele de plată disponibile pentru dvs. și/sau (iv) de a restricționa sau exclude (în măsura permisă de lege) contul dvs., inclusiv, dar fără a se limita la motive legate de comportamentul sau activitatea pe care ați avut-o pe Site-ul nostru, în cazul în care accesul la sau existența contului dvs. sau acest comportament ar putea dăuna pentru Decoratiuni Dulci în orice fel sau dacă vom constata existenta unor nereguli și/sau încălcări ale oricăror dispoziții ale termenilor și condițiilor noastre. În acest caz, vă puteți adresa Serviciului Clienți la datele de contact indicate pe Site-ul nostru pentru mai multe informații despre decizia sau acțiunea noastră.

4. Statutul Dvs.

Prin acceptarea acestor Termeni de Furnizare, confirmați că sunteți apt din punct de vedere legal pentru a încheia contracte obligatorii în numele dvs. și că toate datele furnizate și necesare pentru achiziționare sunt corecte, complete și adevărate în momentul în care plasați comanda.

5. Formarea unui Contract

5.1. Informații cu privire la caracteristicile produsului sunt disponibile pe paginile produselor de pe Site-ul nostru. Din punct de vedere legal, conținutul Site-ului nu reprezinta o propunere pentru un contract de cumpărare, ci o prezentare a ofertelor noastre. Prin urmare, dacă plasați comanda prin intermediul Site-ului nostru, comanda dvs. constituie o ofertă de cumpărare a unui produs listat pe acest Site. Comanda dvs. este urmata de acceptarea noastră, conform celor descrise în continuare.

5.2. Comanda poate fi plasată numai prin intermediul Site-ului nostru. Pentru a face acest lucru, veți parcurge un proces simplu, la sfârșitul căruia veți confirma comanda apăsând butonul "finalizează comanda". Butonul va indica în mod clar că plasarea comenzii implică obligația dvs. de plată. Înainte de confirmarea comenzii, sunteți întotdeauna informat cu privire la prețul total care trebuie plătit și veți avea întotdeauna posibilitatea de a verifica și eventual de a corecta comanda.

5.3. După plasarea unei comenzi, veți primi un e-mail prin care confirmăm primirea și înregistrarea comenzii dvs. Atat in acest mail de confirmare cat si pe site, in contul de client, se poate urmari comanda si se pot reverifica adresa de livrare si de facturare. Intreaga responsabilitate legata de corectitudinea adresei revin clientului. Documentele de transport si facturile sunt generate automat cu datele pe care clientul le inregistreaza pe site. Acest lucru nu înseamnă că această comandă a fost acceptată. Astfel cum a fost stabilit mai sus, comanda dvs. constituie o ofertă de cumpărare efectuată de dvs. a unui produs listat pe Site-ul nostru. Toate comenzile sunt supuse acceptării de către noi. Contractul dintre dvs. și noi va fi format numai după acceptarea de către noi a comenzii dvs. Contractul se va referi doar la acele produse pentru care am acceptat comanda plasată de către dvs, urmând a vă transmite o confirmare de acceptare a comenzii printr-un e-mail prin care va informăm că produsul a fost expediat ("Comanda Expediata"). În cazul în care nu putem onora un contract din cauza stocului insuficient de produse, eroare tehnica ori neconformitati constatate in momentul procesului de expediere, vă vom informa cu privire la aceasta situatie.

5.4. Vă rugăm să aveți în vedere că numai produsele listate pe Site-ul nostru cu descriere a produsului și un preț de vânzare sunt destinate vânzării. Materialele publicitare, inclusiv, dar fără a se limita la bannerele afișate pe Site-ul nostru și/sau pe canalele noastre de social media, au scopul exclusiv de a promova un brand/produs anume și nu creează o obligație din partea Decoratiuni Dulci de a avea disponibil sau de a face disponibile pentru vânzare produsele specifice prezentate în aceste materiale publicitare.

6. Anularea de către Decoratiuni Dulci

Putem rezilia contractul de cumpărare printr-o notificare, iar dvs. nu aveți dreptul de a solicita despăgubiri în următoarele cazuri:

  • datele furnizate de dvs. pe Site sunt incomplete sau incorecte;
  • nerespectarea termenilor si condițiilor noastre (cu excepția cazurilor de nerespectare minoră);
  • activitatea dvs. pe Site provoacă sau poate provoca prejudicii de orice fel pentru noi, afiliații sau furnizorii noștri;
  • efectuarea a mai mult de trei încercări consecutive de livrare eșuate pentru același produs.

8. Livrarea și Costurile de Livrare

8.1. Intenționăm să efectuăm livrarea în perioada de timp estimată, indicată pentru un anumit articol de pe Site-ul nostru, dar nu mai târziu de 30 de zile de la primirea comenzii. Datele preconizate pentru livrare indicate pentru anumite articole de pe Site-ul nostru sunt doar aproximative și orientative și nu limitează perioada de livrare de 30 zile prevăzută în prezenta secțiune. Dacă nu putem efectua livrarea în termenul de livrare de 30 de zile, vă vom informa prin e-mail.Veți putea opta pentru o prelungire a perioadei de livrare de încă 30 de zile sau puteți anula comanda, prin e-mail sau scrisoare. În cazul în care nu vom primi nici un răspuns de la dvs.în termen de 3 zile lucrătoare de la data notificării noastre, se consideră că ați acceptat prelungirea perioadei de livrare, care nu limitează dreptul dvs. de a anula sau retrage comanda. În cazul în care, nu putem efectua livrarea nici în termenul prelungit de livrare, vă vom informa prin e-mail, și, în măsura permisă de lege, vom conveni cu dvs. termenul de livrare, dacă este cazul.

8.2. Livrăm produsele pentru care am acceptat comanda dvs. prin intermediul unei companii de transport selectată la momentul plasarii comenzii, din lista disponibila pe site. Livrăm la adresa pe care ne-ați furnizat-o pentru livrare. Nu ne asumăm responsabilitatea pentru cazurile în care adresa este comunicată incorect sau incomplet.

8.3. Costul expeditiilor prin curier este afisat la momentul plasarii comenzii, in functie de greutate sau km suplimentari. 

8.4. Comenzile sunt expediate (pleaca din depozitul nostru), IN GENERAL, in 24-48 de ore de la plasare (cu exceptia produselor de atelier - suporturi de lemn pentru torturi, machete de polistiren, produse din plexiglas etc). Data estimativa la care pleaca de la noi coletul/coletele va fi prezentata pe site la momentul plasarii comenzii

8.5 Comanda ajunge la destinatie, in 24 pana la 48 de ore de la EXPEDIERE. In cazuri exceptionale, pot exista intarzieri din motive ce tin de curier si asupra carora nu avem control. Va vom avertiza pe site daca vor exista motive generale de intarzieri din partea noastra sau din partea partenerilor nostri.

Curierul acopera o retea foarte mare de localitati, insa daca localitatea in care va aflati nu este una dintre acestea, puteti opta intre a ridica personal coletul din localitatea unde acesta are statie sau puteti achita costul suplimentar pentru fiecare km, de la statia curierului pana in localitatea dumneavoastra. Toate aceste costuri vor fi expuse in pagina de comanda.

8.6. In cazul unui retur agreat, costurile aferente transportului (tur+retur) revin integral clientului.

8.7. In cazul in care comanda nu este receptionata si se returneaza catre noi, din orice motiv, cu conditia ca aceasta sa fi ajuns in agentia/sediul zonal al curierului, care deserveste adresa dumneavoastra, toate costurile legate de transport tur+retur si posibil costuri aditionale administrative vor fi suportate de client. Acestea nu se vor returna in contul platitor. Acestea pot fi recuperate si prin anularea reducerilor viitoare sau anexarea lor la comenzi viitoare, dupa cum se va decide intern. 

9. Risc și Titlu de Proprietate

9.1. Riscul de pierdere sau de deteriorare a produselor va trece în grija dvs. atunci când dvs. sau o parte terță indicată de dvs. (alta decât transportatorul solicitat de Decoratiuni Dulci) dobândește posesia fizică a produselor. În cazul returului de produse, riscul de pierdere sau deteriorare a produselor trece în grija noastră atunci când noi, sau o parte terță indicată de către noi, dobândește posesia fizică a produselor.

9.2. Dreptul de proprietate asupra produselor va trece în grija dvs. când vom primi plata integrală a tuturor sumelor datorate pentru produse, inclusiv cheltuielile de livrare dacă este cazul, comisioanele de manipulare sau taxe similare, dacă este cazul. În cazul returului de produse, dreptul de proprietate asupra produselor va trece în grija noastră după îndeplinirea obligațiilor noastre de rambursare în conformitate cu acești Termeni de Furnizare.

10. Preț, Reduceri și Plată

10.1. Preț

10.1.1. Prețurile produselor sunt cele exprimate pe Site-ul nostru la momentul comenzii, cu excepția cazurilor unor erori evidente.

10.1.2. Facturile sunt emise doar pe numele persoanei care a plasat comanda.
10.1.3. Prețul total pentru produse și orice alte costuri sau taxe aplicabile comenzii dvs. specifice vor apărea pe Site-ul nostru, înainte de ultima etapă prin care puteți finaliza comanda.
10.1.4. Prețurile produselor și alte costuri sunt supuse oricând modificării, dar modificările nu vor afecta comenzile anterioare.
10.1.5 Preturile produselor din fiecare categorie au TVA inclus
10.2. Reduceri de preț

10.2.1. Putem acorda reduceri de preț pentru produsele achiziționate de pe Site-ul nostru în conformitate cu regulile stabilite privind reducerile. Regulile aplicabile pentru reduceri sunt disponibile la locul în care reducerile sunt afișate. Reducerile pot fi asigurate în diferite forme (e.g. promoții, reduceri de fidelitate, reduceri de cantitate, reduceri pentru suma totala, acordate individual, aleatoriu sau ca urmare a participării la un concurs sau chestionar). Nu aveți dreptul la o reducere dacă reducerea nu a fost determinată de către noi sau în cazul în care comanda dvs. nu este conformă regulilor privind reducerile.

10.2.2. Dacă nu specificăm altfel, reducerile sunt scăzute din valoarea totală a comenzii.

10.2.3. Când returnați un produs, iar returul vă conferă dreptul la o rambursare din orice motiv (drept voluntar de returnare a produselor, drept legal de retragere, garanție), suma rambursata va fi redusa cu contravaolarea oricarei reduceri aplicate comenzii din care facea parte produsul returnat.

10.2.4. Reducerea nu poate fi efectuată sub formă de numerar sau rambursare.

10.2.5. Reducerea nu se aplica daca exista debite restante anterioare, survenite ca urmare a neridicarii coletelor comandate. Aceasta situatie se mentine pana la recuperarea completa a debitelor (cost tur-retur) aferente comenzilor anterioare neridicate, prin anularea reducerilor comenzilor acolo unde este cazul.

10.3. Plată produselor se va efectua in regim RAMBURS sau prin card pe platforma EuPlatesc. In cazul in care exista situatii de neridicare a coletelor comandate singura metoda de plata va fi online prin EuPlatesc

10.3.1. In conditiile in care se opteaza pentru plata cu cardul insa aceasta nu este finalizata pana la momentul procesarii comenzii (dar nu mai putin de 3 ore) coletul va fi expediat cu plata ramburs fara obligatia notificarii clientului, acesta acceptand in mod explicit, la momentul plasarii oricarei comenzi, prezentele conditii.

10.3.2. Ne rezervăm dreptul de a aduce oricând modificări asupra modalităților de plată disponibile și/sau a condițiilor acestora prin postarea modalităților de plată disponibile pe acest Site fără nici o altă notificare.

10.3.8. Fiecare parte își plătește propriile cheltuieli pentru utilizarea mijloacelor de comunicare la distanță în vederea încheierii contractului de achiziție.

11. Garanție

11.1. Pentru produsele pe care le vindem prin intermediul Site-ului nostru, garantăm conformitatea și calitatea produselor pentru perioada prevăzută în acești Termeni de Furnizare și în orice alte documente justificative (e.g. certificate de garanție), pe care le oferim sau le punem la dispoziția dvs. Vă garantăm că fiecare produs, la livrare și pe întreaga perioadă de garanție aplicabilă, va confirma descrierea sa în toate aspectele semnificative, va fi de o calitate satisfăcătoare și se va potrivi în mod rezonabil pentru toate scopurile pentru care produsele de acest tip sunt de obicei furnizate.

11.2. Garanția noastră se bazează în general pe garanțiile pe care le-am obținut de la producător sau de la distribuitorul autorizat al producătorului în ceea ce privește calitatea, certificatele de autenticitate și/sau certificatele de conformitate.

11.3. Veți beneficia întotdeauna de drepturile de garanție ale consumatorului prevăzute de legea aplicabilă. În cazul în care garanția pe care o oferim limitează sau exclude orice drepturi pe care le aveți în conformitate cu legislația obligatorie aplicabilă, dispozițiile acestei legislații vor prevala.

11.4. Perioada de garanție este de 1 luna de la livrare, cu excepția cazului în care (i) este prevăzută o altă perioadă de garanție în documentele justificative (în special în certificatul de garanție).

11.5. Garanția este acordata în condițiile acționării de către dvs. în conformitate cu instrucțiunile privind utilizarea și întreținerea (i), care sunt evidente datorită contextului sau naturii produsului și/sau (ii) care sunt prevăzute pe eticheta care însoțește produsul și/sau (iii) pe care vi le-am pus la dispoziție.

11.6. Garanția nu se aplică în caz de uzură generală a produselor (sau părți ale acestora), cauzate de utilizarea standard. De asemenea, garanția nu se aplică în caz de defecte cauzate de utilizarea incorectă și tratamentul neprofesional sau nepotrivit sau pentru eventualele pagube produse ca urmare a acestei utilizări. Pentru articolele vândute la un preț mai mic garanția nu se aplică pentru defectele pentru care a fost convenit prețul mai mic. Pentru articolele pre-utilizate, dacă este cazul, nu suntem răspunzători pentru imperfecțiuni care corespund nivelului de utilizare sau uzură prezentate de produs la momentul livrării.

11.7. Măsuri în caz de defecte sau neconformitate:

11.7.1. În cazul în care produsul livrat este defect sau neconform, beneficiați de drepturile care decurg din garanția noastră. Nu beneficiați de drepturile și dispozițiile prezentei secțiuni (măsuri în caz de defecte sau neconformitate) în măsura în care știați despre defect atunci când ați plasat comanda (sau cineva o terță parte în numele dvs.) sau dvs. ați cauzat defectul. Atentie insa ca produsele pe care le veti primi pot diferi de imaginea produselor de pe site in moduri si feluri in care nu vor afecta functionalitatea pentru care au fost create, acest lucru neputand fi considerat caz de neconofrmitate.

11.7.2. În cazul în care un produs livrat este defect sau neconform, vă rugăm să ne informați cât mai curând posibil, într-un termen rezonabil de la descoperirea defectului sau neconformității (maxim 5 zile calendaristice de la receptia coletului) și să ne returnați produsul. În acest caz, ne veți furniza documente justificative pentru reclamația dvs., inclusiv factura sau dovada plății, o declarație scrisă sau alte documente pe care se bazează cererea dvs. și motivele reclamației, și/sau alte documente cerute de legislația în vigoare. Vom examina produsul în consecință.

11.7.3. Aveți dreptul de a solicita repararea sau înlocuirea produsului, în cazul în care această solicitare nu este nerezonabilă în ceea ce privește natura defectului sau a neconformității si cu respectarea conditiilor de acordare a garantiei . Dacă, în mod rezonabil, nu putem repara sau înlocui produsul, vă vom rambursa suma plătită pentru acest produs in termen de 14 zile conform legii. Prin acceptarea acestor Termeni de Furnizare, sunteți de acord în mod expres că în temeiul obligației noastre de garanție, putem alege să vă rambursăm suma plătită pentru acest produs având în vedere că, din perspectiva drepturilor consumatorilor, rambursarea este cel puțin la fel de favorabilă pentru Dvs., ca și alte drepturi de garanție de care puteți beneficia.

11.8.4. În caz de reparare sau înlocuire, vom livra produsul reparat sau înlocuit, fără a percepe costuri suplimentare. În acest caz, nu aveți dreptul la o rambursare a sumelor plătite sau o reducere a prețului de achiziție. Se vor aplica aceiași termeni și condiții din contractul de achiziție inițial pentru produsul reparat sau înlocuit. În caz de reapariție a aceluiași defect la produsul reparat sau înlocuit, în plus față de orice alte drepturi la garanție de care beneficiați, puteți returna produsul și solicita rambursarea sumei achitate.

11.8.5. Pentru cazurile de rambursare a sumelor achitate pentru produse returnate de către Dvs., vom rambursa în termen de 14 zile suma totală primită de la Dvs. pentru aceste produse, inclusiv taxele achitate de catre Dvs. pentru livrarea produselor comandate.

11.8.6. Vom efectua această rambursare prin transfer bancar. Dacă nu ne-ați comunicat deja acest lucru, vă rugăm sa ne transmiteți cel mai târziu la data returnării produsului, detaliile contului bancar personal (numele băncii, codul IBAN, numele titularului de cont), în care putem efectua rambursarea.

11.8.7. Vă vom rambursa toate costurile rezonabile directe pe care le-ați suportat pentru returnarea produsului defect sau neconform. De asemenea, în cazul livrării unui/mai multor produs(e) care nu a/au fost comandat(e), vă vom rambursa aceste costuri de returnare.

11.9. Dacă nu există nici certificat de garanție pentru un anumit produs, factura sau dovada plății vor servi drept certificat de garanție. Pentru a apela la garanție, dacă este necesar, vă sfătuim să păstrați certificatul de garanție, factura sau dovada efectuării plătii.

12. Excluderea și Limitarea Răspunderii

12.1. Sub rezerva următoarei secțiuni, ținând cont de calitatea noastră, excludem orice răspundere (fie pe bază de contract sau pe orice altă bază) care decurge din sau în legătură cu vânzarea unui produs, astfel cum se prevede în legislația în vigoare.

12.2. Nu căutăm (și nici unul din acești Termeni de Furnizare nu au această destinație) să excludem sau să limităm răspunderea și nici o excludere sau limitare a răspunderii nu se aplică în următoarele cazuri:

  • pierderi sau daune cauzate de fraudă, greșeli intenționate sau înșelăciune săvârșită de noi cu intenție;
  • răspundere care, conform legilor în vigoare pentru protecția consumatorilor sau răspundere față de produs, nu poate fi exclusă (cu toate acestea, aceste legi sunt denominate);
  • nici orice altă răspundere, care nu poate fi exclusă sau limitată în conformitate cu legislația în vigoare.

12.3. Nu vom fi ținuți responsabili pentru orice neexecutare, sau pentru întârzierea în executarea oricăreia dintre obligațiile noastre în temeiul unui contract, în masura în care este cauzată de evenimente în afara controlului nostru rezonabil (un "eveniment de forță majoră"). Un eveniment de forță majoră include, fără a se limita la, rebeliunea civilă, revoltă, atac terorist, război; incendiu, dezastre naturale, epidemii; imposibilitatea de a utiliza transportul, aeronavele sau alte mijloace de transport public sau privat; imposibilitatea de a utiliza rețelele de telecomunicații publice sau private; legile, legislațiile, reglementările sau restricțiile oricărui guvern.

12.4. Vă rugăm să rețineți că trebuie să respectați toate legile și reglementările aplicabile. Nu vom fi ținuți responsabili pentru nici o încălcare cu privire la oricare din aceste legi.

13. Diverse

13.1. Transferul de drepturi și obligații: Contractul dintre dvs. și noi este obligatoriu pentru dvs. și pentru noi și pentru succesorii și cesionarii noștri. Cu excepția cazului în care legislația în vigoare prevede altfel, nu puteți transfera, cesiona sau altfel dispune de nici unul din drepturile sau obligațiile dvs., în special obligații de plată, fără acordul nostru scris emis în prealabil. Oricând putem transfera, cesiona, sub-contracta sau altfel dispune de contract sau oricare dintre drepturile sau obligațiile care decurg din acesta, caz în care noi nu suntem scutiți de responsabilitatea pentru executarea obligației noastre în ceea ce vă privește, dar cesionarul intră în aceste relații în calitate de co-debitor.

13.2. Renunțare: Nici o renunțare a noastră de la oricare dintre prevederile acestor Termeni de Furnizare nu va produce efecte dacă nu se specifică în mod expres că este o renunțare și dacă nu sunteți notificat în scris.

13.3. Nulitate: În cazul în care o instanță sau autoritate competentă decide că oricare dintre dispozițiile acestor Termeni de Furnizare este invalidă, ilegală sau inaplicabilă conform legii aplicabile, această dispoziție va fi modificată și interpretată astfel încât să fie realizete cel mai bine obiectivele dispoziției inițiale în măsura permisă de lege. Restul dispozițiilor vor rămâne în vigoare.

13.4. Întregul Acord: Acești Termeni de Furnizare și orice alte documente (inclusiv în format electronic sau publicate pe Site-ul nostru) la care se face referire în prezentul document precum și orice altă dispoziție din contractul de achiziție, conțin întreaga înțelegere dintre dumneavoastră și noi cu privire la comanda dvs. și la contractul de cumpărare. Nici o expunere sau declarație, orală sau scrisă, care nu este inclusă în prezentul document nu va fi obligatorie pentru dumneavoastră sau pentru noi dacă nu a fost convenită de comun acord în scris între dvs. și noi.

14. Reclamații și căi de atac în afara instanței

Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorilor Ialomita
Adresa: Slobozia, Aleea Parcului, Nr. 5
Tel.: 0243/231.067, Fax: 0243/231.410

17. Alegerea Legii și Jurisdicției

Acești Termeni de Furnizare precum și toate aspectele apărute sau legate de acești termeni și contractul de cumpărare vor fi reglementate de legea Romaniei. Instanțele aceleiași țări au competență exclusivă în soluționarea litigiului, care ar putea apărea din sau în legătură cu acești Termeni de Furnizare.

Versiune: [Aprilie 2016]

Politica noastra de confidentialitate a fost actualizata pentru a fi in conformitate cu noile norme GDPR. Pentru mai multe informatii te rugam sa apesi AICI

Acest site foloseste cookies. Pentru mai multe informatii te rugam sa apesi AICI

Continuand navigarea pe site-ul nostru iti exprimi acordul in legatura cu politicile noastre