Gama Pralin Croquant este o combinatie de ingrediente de inalta calitate, realizata dupa retetele patiserilor francezi si care conduc spre creme cu arome si gusturi deosebite.

In general aceste creme se adauga in strat subtire, de cca. 1mm, peste blaturile de prajituri/torturi, conferindu-le prin compozitia lor, acel nivel crocat, surprinzator.

Pentru o usoara aplicare se incalzeste cantitatea dorita pana la temperatura de 30 de grade.

Bomboane de ciocolata cu Pralin Croquant, o reteta usor de realizat, cu mixuri de arome si texturi.

Ciocolata se tempereaza conform indicatiilor ei, cremele se incalzesc usor pana la 30 de °C si se amesteca. Se aseaza in forme si se decoreaza cu: folie de transfer, minicrisperls, bombonele, spray etc.

  • Crunchy Chocolate Bonbon Lemon (cu lamaie)

1400gr. ciocolata neagra 64%  + 700gr. Croquant Lemon Meringue

  • Crunchy Chocolate Bonbon Praline

1400gr. Ciocolata cu lapte 34% +  700gr. Pralin Croquant

  • Crunchy Chocolate Bonbon Speculoos

1400gr. Ciocolata cu lapte 34%700gr.  Pralin Croquant Speculoos

  • Crunchy Chocolate Bonbon Caramel

1400gr. Ciocolata cu lapte 34% + 700gr. Pralin Croquant Caramel

Fleur de Sel

  • Crunchy Chocolate Bonbon Pistachio

1400gr. Ciocolata alba 29%700gr. Pralin Croquant Pistache

  • Crunchy Chocolate Red Fruits

1400gr. Ciocolata alba 29%700gr. Pralin Croquant Red Fruits

Politica noastra de confidentialitate a fost actualizata pentru a fi in conformitate cu noile norme GDPR. Pentru mai multe informatii te rugam sa apesi AICI

Acest site foloseste cookies. Pentru mai multe informatii te rugam sa apesi AICI

Continuand navigarea pe site-ul nostru iti exprimi acordul in legatura cu politicile noastre