Marguerite Pralin Croquant Red Fruits combina notele fine ale ciocolatei albe, cu migdale, bucati de capsune/zmeura si biscuiti crocanti. Produsul perfect, foarte concentrat si se adauga intr-un strat subtire, de cca. 1mm, direct peste blatul desertului, inainte de a se pune crema dorita. Aceasta combinatie va da torturilor tale o combinatie cremoasa insa crocanta si o aroma deosebita. Poate fi adaugata torturilor, prajiturilor, in combinatie cu ciocolata si inghetata.
Inainte de utilizare pentru o usoara intindere se recomanda incalzirea produsului pentru cateva secunde la cuptorul cu microunde sau pe baie de abur.
Crunchy Chocolate Bonbon Red Fruits
1400gr. Ciocolata alba 29%+700gr. Pralin Croquant Red Fruits
Metoda de preparare: Ciocolata si cremele se tempereaza si se amesteca. Se aseaza in forme si se decoreaza cu folie de transfer.
Ingrediente: 46% ciocolata alba [zahar, unt de cacao, lapte praf integral, zer pudra, lactoza, grasime din lapte, emulsifiant(lecitina din soia), aroma naturala de vanilie], grasimi vegetale(palmier), uleiuri vegetale (floarea-soarelui), zahar, faina din grau, migdale, arome, bucati de capsuni deshidratate (2%), bucati de zmeura deshidratata (0,6%), unt concentrat, margarina, lapte praf degresat, amidon din porumb, malt din orez, sare, emulsifiant(lecitina din soia), colorant: caarmin. Poate contine urme de alune de padure.
Mod de utilizare: se poate utiliza ca atare sau usor incalzita.
Conditii depozitare: loc uscat si racoros in ambalajul original. A se folosi in scurt timp dupa desigilarea ambalajului.
Cantitate 4kg
Vizitati Sectiunea Tutoriale si idei:
https://decoratiunidulci.ro/content/marquerite-pralin-croquant