• La reducere!
  • -14%
Ciocolata veritabila cu lapte, Latte...

Ciocolata veritabila cu lapte, Latte Alpino, Gioari - 1kg

C960
In stoc
35,26 lei 41,00 lei -14%
cu TVA

Gioari by Aromitalia foloseste cacao cu origine unica pentru a obtine o ciocolata cu o aroma deosebita si potrivita pentru orice utilizare.

Descriere

Gioari by Aromitalia foloseste cacao cu origine unica pentru a obtine o ciocolata cu o aroma deosebita si potrivita pentru orice utilizare.

Gioari sunt printre putinii producatori de ciocolata derivata dintr-o singura specie de plante. Dintre acestea au fost preferate culturile din Venezuela, Ecuador si Madagascar. Varietatile de ciocolata obtinute sunt Criollo (2% din productia mondiala) o varietate rara, cu gust dulce si nota amaruie, Trinitario (18% din productia mondiala) pastreaza o parte dintre calitatile aromatice ale solului Criollo cu un bun randament de productie, Forastero (80% din productia mondiala) capacitate productiva abundenta, cu continut mai ridicat de taninuri, gust puternic si amarui.

Pentru ciocolata veritabila cu lapte, Latte Alpino, Gioari  sunt folosite doua soiuri de cacao Criollo si cacao de Trinidat. Gustul este asemeni unei ciocolate cu glazura de lapte, al carei procentaj de cacao este in masura sa scoata in evidenta notele de lapte proaspat intr-o combinatie suava si delicata.

In forma de banuti din ciocolata are o ampla gama de utilizare:

  • ciocolaterie: tablete, forme, glazuri, ganache si forme tubulare, recomandat in combinatie cu plante aromatice.
  • cofetarie: mignon, pentru glazurare si creme cu unt.
  • inghetata: semifreddo combinate cu fructe cu coaja.

Fluiditate 4 picaturi.

Ingredinte: unt de cacao, zahar din trestie de zahar, lapte integral deshidratat, masa de cacao (Ecuador si Venezuela) emulgatori: lecitina din soia, aroma naturala de vanilie,

contine Unt de cacao: 26.3%

Cantitate: 1kg

*NOTA: produsul la kg este recantarit!!

Detalii ale produsului

Reviews (0)

Nicio recenzie

Sugestii

  • Ce ti-ai mai dori sa gasesti la noi?

    Alege dintre variantele de mai jos, sau scrie una

Politica noastra de confidentialitate a fost actualizata pentru a fi in conformitate cu noile norme GDPR. Pentru mai multe informatii te rugam sa apesi AICI

Acest site foloseste cookies. Pentru mai multe informatii te rugam sa apesi AICI

Continuand navigarea pe site-ul nostru iti exprimi acordul in legatura cu politicile noastre