• La reducere!
  • -10,00 lei
Placute din ciocolata la multi ani!...
Placute din ciocolata la multi ani!...

Placute din ciocolata la multi ani! cu artificii (48buc.)

C927
In stoc
64,00 lei 74,00 lei -10,00 lei
cu TVA

Set 48 de placute din ciocolata neagra.

Descriere

Placute din ciocolata LA MULTI ANI! cu artificii (48buc.) potrivite pentru torturile mici. Un accesoriu la indemana si decorul este complet. 

Mesajul este completat cu mici artificii si placutele sunt ambalate in blistere de plastic, pentru a fi protejate la transport.

Dimensiune: 

6cm x 2.8cm

Ingrediente: ciocolata neagra (95%) (pasta de cacao, zahar, unt de cacao, emulsificator: lecitina din soia, extras de vanilie, cacao 60% min), lapte praf degresat indulcit, regulator de aciditate: E330, agent umidificant E422, agent de ingrosare: E440, conservant E202, emulsificator E473, sofranas: E161b, E171. Poate contine urme de nuci!

NOTA: Decorurile sunt ambalate in cutie cu folie de protectie cu bule. Pot exista cazuri, in care datorita manipularii firmelor de curierat produsele sa aiba de suferit. Nu putem garanta ca acestea vor ajunge 100% intacte la destinatie, depunem eforturi continue pentru a ne asigura ca astfel de situatii sa nu apara. 

Detalii ale produsului

Reviews (0)

Nicio recenzie

S-ar putea sa-ti placa

Politica noastra de confidentialitate a fost actualizata pentru a fi in conformitate cu noile norme GDPR. Pentru mai multe informatii te rugam sa apesi AICI

Acest site foloseste cookies. Pentru mai multe informatii te rugam sa apesi AICI

Continuand navigarea pe site-ul nostru iti exprimi acordul in legatura cu politicile noastre