• Nou
Colorant pictura Edible Hot Pink,...
Colorant pictura Edible Hot Pink,...

Colorant pictura Edible Hot Pink, Rainbow Dust

C846
In stoc
17,00 lei
cu TVA

Vopsea alimentara comestibila.

Descriere

Vopseaua poate fi aplicata direct pe pasta de zahar, pasta de flori, etc. cu o pensula sau un burete. Fara nuci, fara gluten, potrivit pentru vegetarieni, vegani si intoleranta la lactoza.

Este gata de utilizare astfel nu este necesara sa fie amestecata/diluata, perfect solubila in apa. Pensulele sau alte echipamente dupa utilizare se curata foarte usor. Desi solubila in apa, aceasta vopsea sigileaza complet, odată uscată, astfel încât să nu apar pete.

Puteți utiliza vopseaua alimentara comestibila cu praf de curcubeu în mai multe moduri diferite.

Pot fi adăugate, prin pictura cu o pensula fină, detalii perfecte si inovatoare, fără a strica finisajul. Pentru o utilizare mai rapidă și ușoară, puteți utiliza Vopseaua într-un aerograf- ea poate fi adăugată direct in aerograf, fără a fi nevoie de subțierea vopselei.

(este recomandată un aerograf cu o duză de cel puțin 0,35 mm. De asemenea, este recomandat să vă curățați aerograful imediat după ce utilizați pigmenții pentru a preveni blocarea)

Ingrediente: Humectant: glicerină, propilen glicol. Agent de ingrosare: Dioxid de silicon. Coloranti: E171, E122. Emulsifiant: Lecitina de soia.

Avertisment: E122: Poate avea un efect negativ asupra activității și atenției la copiilor!

Instrucțiuni: O vopsea alimentară comestibilă. Se agită înainte de utilizare și se aplică direct pe pastă de zahăr, pastă de flori etc., folosind o pensula sau un burete natural;este necesar doar un strat subțire pentru a obține un finisaj neted și uniform. Se lasă peste noapte la uscat. Utilizare: pentru fiecare 1 kg de tort, ar trebui să folosești cel mult 2 lingurițe de Paint It!

Cantitate: 25ml

Detalii ale produsului

Reviews

Nicio recenzie

S-ar putea sa-ti placa

Sugestii

  • Ce ti-ai mai dori sa gasesti la noi?

    Alege dintre variantele de mai jos, sau scrie una

Politica noastra de confidentialitate a fost actualizata pentru a fi in conformitate cu noile norme GDPR. Pentru mai multe informatii te rugam sa apesi AICI

Acest site foloseste cookies. Pentru mai multe informatii te rugam sa apesi AICI

Continuand navigarea pe site-ul nostru iti exprimi acordul in legatura cu politicile noastre