Această pudra de cacao exceptionala si bogata in grăsimi impresionează prin roșu magnetic de mahon, o culoare caracteristică celebrului roșu Camerun, realizat din boabe de cacao fine din surse durabile.
Este ideal pentru colorarea, texturarea și aromatizarea prăjiturilor, brownie-urilor, brioșelor, fursecurilor, mousse-urilor, glazurilor și sosurilor, ciocolatei calde, gelateriei și sorbetului și multe altele!
Acesta inlocuieste pudra de cacao Van Houten „Robust Red Camerun” si acum este produsa și vândută doar sub marca Cacao Barry.
Profil aroma : aromă intensă și complexă de cacao, de obicei afumată (dar niciodată copleșitoare) și note delicate de nucă și fructe uscate.
100% cacao, făcută dintr-o selecție de boabe de cacao de primă clasă.
Ingredinte:pudră de cacao din Camerun, regulator de aciditate E501i
Ambalat într-o pungă resigilabilă.
Informatii nutritionale:
Porție 100 grame: energie (kJ) 1548kJ, energie (kcal) 370 kcal, grăsimi 21g, carbohidrați 8,9g, dav. Zahăr 0,4g, proteine 19,4g, sare 0,04g