Imagine personalizata - rama panselute
Imagine personalizata - rama panselute

Imagine personalizata - rama panselute

C54
In stoc
17,00 lei
cu TVA

Imagine comestibila

Descriere

Poza fetitei tale, incadrata intr-o rama cu panselute si fluturasi. Imaginea este imprimata cu cerneala comestibila, pe coala din pasta de zahar. Aceasta hartie este  de dimensiunea unei coli A4 si este cu putin mai groasa decat o coala normala. Din cauza acestui suport si a metodei de imprimare, imaginea nu poate fi redata cu exactitate Poate fi asezata pe torturile imbracate in: fondant, martipan, frisca vegetala, crema de unt. Se poate pastra o perioada indelungata daca este sigilata si depozitata intr-un loc uscat si ferit de umezeala ( NU in frigider)

Pentru a va putea procesa aceasta imagine, dupa inregistrarea comenzii pe site, va rugam sa trimiteti poza dvs la adresa contact@decoratiunidulci.ro. In email specificati numele pe care este inregistrata comanda dvs si alte detalii daca doriti sa fie trecute pe imaginea comestibila. Recomandarea este ca imaginei copilului sa fie de o calitate cat mai buna, pe un fundal deschis la culoare. Nu putem raspunde pentru neconcordante intre rezultatul imprimat si dorintele clientului, daca imaginea transmisa nu corespunde ( luminozitate, contrast etc).

 Nota: Imaginile transmise trebuie sa fie cat mai clare, gata de imprimat si sa fie insotite de toate detaliile de imprimare/decupare. Pentru detaliile care nu sunt transmise vom proceda asa cum consideram potrivit. Desi nu oferim servicii de procesare grafica, va putem ajuta cu simple modificari, insa nu ne putem asuma raspunderea pentru rezultat, aceasta operatiune nefiind inclusa in serviciile noastre.

In cazul in care colile sunt expuse la o temperatura mai joasa de +15°C, lasati-le la temperatura camerei o perioada, inainte de utilizare.

 Ingrediente:amidon modificat (40%)- maltodextrina, agent umidificant: E422, zahar- apa, stabilizanti: E414, E460i, dextroza- emulsifiant: E435, E491, E471, colorant: E171, arome, conservanti: E202, E330, indulcitor: E955.

Dimensiuni:

cca. 20cm x 29cm

Detalii ale produsului

Reviews (0)

Nicio recenzie

S-ar putea sa-ti placa

Politica noastra de confidentialitate a fost actualizata pentru a fi in conformitate cu noile norme GDPR. Pentru mai multe informatii te rugam sa apesi AICI

Acest site foloseste cookies. Pentru mai multe informatii te rugam sa apesi AICI

Continuand navigarea pe site-ul nostru iti exprimi acordul in legatura cu politicile noastre