• Nou
Ilustratii de craciun, imagine...

Ilustratii de craciun, imagine comestibila

C54
In stoc
15,00 lei
cu TVA

Imagine comestibila, pentru decorarea laterala a torturilor.

Descriere

Ilustratii de Craciun, Imagine Comestibila este un colaj din 4 poza imprimate pe coala de pasta de zahar, pentru decorarea deserturilor de iarna. Un decor pentru tort inedit! Formele principale se pot decupa cu usurinta cu un cutter sau bisturiu si o rigla.

In cazul in care doriti modificarea elementelor, va rugam sa selectati produsul "Imagine comestibila personalizata" si sa specificati in mesaj, inainte de finalizarea comenzii titlul imaginii si modificarile pe care le doriti.

Imaginile pe coala din pasta de zahar pot fi asezate pe orice material de acoperit torturi: fondant, martipan, frisca vegetala, crema de unt. Se lipeste, pe pasta de zahar, cu putin lipici alimentar, miere sau royal icing.

Produsele acoperite cu aceste decoratiuni nu trebuie congelate. Umiditatea excesiva poate crea denivelari la suprafata hartiei comestibile sau bule de aer si poate incetosa imaginea 

Dimensiuni: 

elementele principale au cca. 13.7cm x 10cmDetalii ale produsului

Reviews (0)

Nicio recenzie

S-ar putea sa-ti placa

Sugestii

  • Ce ti-ai mai dori sa gasesti la noi?

    Alege dintre variantele de mai jos, sau scrie una

Politica noastra de confidentialitate a fost actualizata pentru a fi in conformitate cu noile norme GDPR. Pentru mai multe informatii te rugam sa apesi AICI

Acest site foloseste cookies. Pentru mai multe informatii te rugam sa apesi AICI

Continuand navigarea pe site-ul nostru iti exprimi acordul in legatura cu politicile noastre