Imagine comestibila absolvente

Imagine comestibila absolvente

C54
In stoc
16,00 lei
cu TVA

Imagine comestibila, pentru decorarea torturilor.

Optiuni imprimare

Descriere

Ilustratii cu frumoase absolvente care se bucura de deschiderea unor noi oportunitati. Aseaza alte detalii tridimensionale cum ar fi flori, sau mici deserturi dulci pentru a crea un decor amplu si complex. Pozele pot fi asezate pe orice material de acoperit: fondant, martipan, frisca vegetala, crema de unt. Pentru cele mai bune rezultate dubleaza coala de icing cu un strat de pasta de zahar sau ciocolata topita (temperata daca este veritabila, sau compund).

Produsele acoperite cu aceste decoratiuni nu trebuie congelate si nici nu trebuie pastrate in cutie. Umiditatea excesiva poate crea denivelari la suprafata hartiei comestibile sau bule de aer si poate incetosa imaginea 

In cazul in care doriti modificarea elementelor, va rugam sa selectati produsul "Imagine comestibila personalizata" si sa specificati in mesaj, inainte de finalizarea comenzii titlul imaginii si modificarile pe care le doriti.

Dimensiune:

inaltime tinere intre 11cm si 12.5cm

NOTA: Pozitionarea elementelor din imagine este cu titlu informativ, pozele sunt asezate in coala astfel incat spatiul sa fie cat mai bine optimizat!!
Detalii ale produsului

00000078

Reviews (0)

Nicio recenzie

S-ar putea sa-ti placa

Politica noastra de confidentialitate a fost actualizata pentru a fi in conformitate cu noile norme GDPR. Pentru mai multe informatii te rugam sa apesi AICI

Acest site foloseste cookies. Pentru mai multe informatii te rugam sa apesi AICI

Continuand navigarea pe site-ul nostru iti exprimi acordul in legatura cu politicile noastre