Isomalt, Irca 1kg

Isomalt, Irca 1kg

C975
Stoc epuizat
64,00 lei
cu TVA

Isomalt cristlin pur.

Descriere

Isomalt, IRCA este acel material cu care poti reproduce "sticla" dulce, diamante si alte pietre pretioase.

Isomalt/Izomalt este un indulcitor pe baza de sucroza (zaharoza). Dispune de stabilitate termica mare si absoarbe umiditatea mai greu decat zaharul, astfel decorurile realizate din isomalt isi mentin transparenta, stralucirea, nu sunt lipicioase si nu se dizolva usor.

Dupa scoaterea din mulaj, pentru a prinde luciu se utilizeaza torta. Asemeni unui zahar ars clar, te ajuta sa realizezi decoruri inedite. Granule de izomalt pentru decoratiuni transparente.

Mod de utilizare:

Isomaltul este un produs care se topeste la 180 de grade Celsius. Cand se lucreaza cu el este recomandata utilizarea manusilor speciale din cauciuc si ustensile din metal.  

Se alege cantitatea dorita si se pune in suport din silicon pentru topire in cuptorul cu microunde, sau intr-un vas metalic direct pe foc. Dupa topire, se amesteca usor iar daca se doreste colorarea se poate adauga colorant gel, pana se obtine nuanta dorita. Isomaltul topit si neutilizat se poate topi din nou, de maxim 3 ori.

Cantitate:1kg.

Ingrediente: isomalt (E953)

Detalii ale produsului

Reviews (0)

Nicio recenzie

S-ar putea sa-ti placa

Politica noastra de confidentialitate a fost actualizata pentru a fi in conformitate cu noile norme GDPR. Pentru mai multe informatii te rugam sa apesi AICI

Acest site foloseste cookies. Pentru mai multe informatii te rugam sa apesi AICI

Continuand navigarea pe site-ul nostru iti exprimi acordul in legatura cu politicile noastre