Animalute si flori, poze comestibile...
Animalute si flori, poze comestibile...
Animalute si flori, poze comestibile...

Animalute si flori, poze comestibile pentru tort

C54
In stoc
15,00 lei
cu TVA

Imagine comestibila, pentru decorarea torturilor.

Optiune de decupare

Descriere

Animalute si flori, poze comestibile pentru tort cu pui de animalute si floricele, pentru tortulete care serbeaza cei mai mici iubitori de dulce. 

Imaginile sunt imprimata pe foaie de icing, utilizata pentru decorarea torturilor. Asemeni unei picturi poti completa cu decoruri tridimensionale precum flori din zahar sau naturale, fluturasi etc. Aceasta hartie este cu putin mai groasa decat o coala normala. Poate fi asezata pe orice material de acoperit: fondant, martipan, frisca vegetala, crema de unt.

In cazul in care doriti modificarea imaginii, va rugam sa selectati produsul "Imagine comestibila personalizata" si sa specificati in mesaj, inainte de finalizarea comenzii titlul imaginii si modificarile pe care le doriti.

Dimensiune:

inaltime puiutul de leu 13cm, celelmate animalute maxim 9cm, etichete 11cm lungime x 2.5 inaltime,  7cm x 5.7cmDetalii ale produsului

00000078

Reviews (0)

Nicio recenzie

S-ar putea sa-ti placa

Sugestii

  • Ce ti-ai mai dori sa gasesti la noi?

    Alege dintre variantele de mai jos, sau scrie una

Politica noastra de confidentialitate a fost actualizata pentru a fi in conformitate cu noile norme GDPR. Pentru mai multe informatii te rugam sa apesi AICI

Acest site foloseste cookies. Pentru mai multe informatii te rugam sa apesi AICI

Continuand navigarea pe site-ul nostru iti exprimi acordul in legatura cu politicile noastre