Imagine comestibila, micutii fermieri

Imagine comestibila, micutii fermieri

C54
In stoc
15,00 lei
cu TVA

Imagine comestibila, pentru decorarea torturilor.

Optiuni imprimare

Descriere

Un colaj de imagini, toate pe o singura coala comestibila pentru decorarea torturilor pentru copilasi. Sunt atat de dragalasi incat am creat o imagine comestibila special pentru micutii fermieri. 

Imaginile sunt imprimata pe foaie comestibila, de un alb imaculat. Aceasta hartie este cu putin mai groasa decat o coala normala. Poate fi asezata pe orice material de acoperit: fondant, martipan, frisca vegetala, crema de unt, glazura oglinda. Recomandat este sa sigilati desenul fata de crema pe care il asezati cu ciocolata sau pasta de zahar.

In cazul in care doriti modificarea imaginii, va rugam sa selectati produsul "Imagine comestibila personalizata" si sa specificati in mesaj, inainte de finalizarea comenzii titlul imaginii si modificarile pe care le doriti. Pentru utilizarea cat mai eficienta a spatiului pe coala, imaginile pot fi asezate altfel fata de poza de prezentare.

Dimensiune:

inaltime maxima 9cm

Detalii ale produsului

00000078

Reviews (0)

Nicio recenzie

S-ar putea sa-ti placa

Politica noastra de confidentialitate a fost actualizata pentru a fi in conformitate cu noile norme GDPR. Pentru mai multe informatii te rugam sa apesi AICI

Acest site foloseste cookies. Pentru mai multe informatii te rugam sa apesi AICI

Continuand navigarea pe site-ul nostru iti exprimi acordul in legatura cu politicile noastre