Poze pentru tort iepurasi dragalasi

Poze pentru tort iepurasi dragalasi

C54
In stoc
15,00 lei
cu TVA

Imagine comestibila, pentru decorarea torturilor.

Optiuni imprimare

Descriere

Poze pentru tort Iepurasi dragalasi mici si potriviti pentru torturile bebelusilor. Stiti acele torturi mici care serbeaza luna de luna bucuria unui nou membru in familie? cu acest gand a fost conceput acest proiect. Imaginile pot fi asezate toate pe un singur tort, sau se pot utiliza alaturi de detalii tridimensionale macarons, flori etc pe mai multe torturi. 

Aceasta hartie este cu putin mai groasa decat o coala normala. Poate fi asezata pe orice material de acoperit: pasta de zahar, royal icing, fondant, martipan, frisca vegetala, crema de unt.

Produsele acoperite cu aceste decoratiuni nu trebuie congelate si nici nu trebuie pastrate in cutie. Umiditatea excesiva poate crea denivelari la suprafata hartiei comestibile sau bule de aer si poate incetosa imaginea 

In cazul in care doriti modificarea elementelor, va rugam sa selectati produsul "Imagine comestibila personalizata" si sa specificati in mesaj, inainte de finalizarea comenzii titlul imaginii si modificarile pe care le doriti.

Dimensiune: 
inaltime iepurasi maxim 11cm

NOTA: Pozitionarea elementelor din imagine este cu titlu informativ, pozele sunt asezate in coala astfel incat spatiul sa fie cat mai bine optimizat!!
Detalii ale produsului

00000078

Reviews (0)

Nicio recenzie

Politica noastra de confidentialitate a fost actualizata pentru a fi in conformitate cu noile norme GDPR. Pentru mai multe informatii te rugam sa apesi AICI

Acest site foloseste cookies. Pentru mai multe informatii te rugam sa apesi AICI

Continuand navigarea pe site-ul nostru iti exprimi acordul in legatura cu politicile noastre