• Nou
Imagine comestibila Micul Sef Baby Boss

Imagine comestibila Micul Sef Baby Boss

C54
In stoc
15,00 lei
cu TVA

Imagine comestibila, pentru decorarea torturilor.

Optiune de decupare

Descriere

Imagine comestibila Micul Sef Baby Boss un proiect realizatpentru a aserba un an cu noul sef al familiei. Diferite ipostaze ale bebelusului, care vor fi perfecte pentru decorarea tortului de mot.

Aceasta hartie este cu putin mai groasa decat o coala normala. Poate fi asezata pe orice material de acoperit: pasta de zahar, royal icing, fondant, martipan, frisca vegetala, crema de unt.

Produsele acoperite cu aceste decoratiuni nu trebuie congelate si nici nu trebuie pastrate in cutie. Umiditatea excesiva poate crea denivelari la suprafata hartiei comestibile sau bule de aer si poate incetosa imaginea 

In cazul in care doriti modificarea elementelor, va rugam sa selectati produsul "Imagine comestibila personalizata" si sa specificati in mesaj, inainte de finalizarea comenzii titlul imaginii si modificarile pe care le doriti.

Dimensiune: 

bebelus in scaun de masa 11cm inaltime, eticheta mot 15cm x 8cm, eticheta logo 6cm x 8cm, 

NOTA: Pozitionarea elementelor din imagine este cu titlu informativ, pozele sunt asezate in coala astfel incat spatiul sa fie cat mai bine optimizat!!
Detalii ale produsului

00000078

Reviews

Nicio recenzie

S-ar putea sa-ti placa

Sugestii

  • Ce ti-ai mai dori sa gasesti la noi?

    Alege dintre variantele de mai jos, sau scrie una

Politica noastra de confidentialitate a fost actualizata pentru a fi in conformitate cu noile norme GDPR. Pentru mai multe informatii te rugam sa apesi AICI

Acest site foloseste cookies. Pentru mai multe informatii te rugam sa apesi AICI

Continuand navigarea pe site-ul nostru iti exprimi acordul in legatura cu politicile noastre