Dupa ciocolata neagra, cu lapte si alba, ciocolata Ruby este cea mai neobisnuita ciocolata descoperita in ultimii 80 de ani. Aceasta surpriza prin care mama natura ne-a facut cadou o ciocolata complet diferita prin culoare si gust. Ciocolata produsa din boabe de cacaoa rubinii, fara adaosuri de aroma sau coloranti.
Un gust unic, intens, proaspat de fructe, cu o culoare deosebita te invita sa creezi deserturi speciale, putand fi utilizata cu mulaje sau pentru creme fine.
Ciocolata Ruby are o fluiditate standard (de 3 picaturi) astfel va permite sa o utilizati intr-o gama larga de aplicatii de la turnarea in forme pentru figurine si decoratiuni, pana la incorporarea in mousse-uri si ganache, precum si orice alte idei inedite.
Ingrediente:
zahar, unte de cacao,LAPTE praf degresat, LAPTE praf, masa de cacao, emulsifiant: lecitina SOIA, acidifiant: acid citric, aroma naturala vanilie.
Valori nutritionale: medii pe 100g/ produs: Energie:563kcal/kJ
Grasimi: 35,9gr(din care acizi grasi saturati: 21,5gr), Carbohidranti: 49,5gr(din care zaharuri: 48,5gr), Proteine:9,3gr, Fibre: 0,7gr, Sare:0,27 gr.
A se depozita in loc curat si uscat- umiditatea relativa a aerului de max 70%, si temperaturi intre 12-20°C.
Cantitate:
disponibila in ambalaje de 400gr, 2.5 kg si 10 kg