Spray comestibil argintiu metalic...

Spray comestibil argintiu metalic 250ml, gumus Dr. Gusto

C1273
Stoc epuizat
36,00 lei
cu TVA

Adăugați un finisaj argintiu metalic orbitor la prăjiturile dvs. cu acest spray comestibil cu uscare rapidă. 

Descriere

Creați prăjituri frumoase cu acest spray comestibil argintiu metalic. Acest spray cu uscare rapidă adaugă un finisaj argintiu metalic orbitor deserturilor dvs. și este perfect pentru decorarea prăjiturilor, cupcakes-urilor și a altor produse de patiserie. Fiecare recipient conține 250 ml de spray comestibil.

Fii creativ și fă-ți prajiturile să strălucească!

Ingredinte:  Alcool, E555, Potasiu, Aluminiu, Silicat,l, E422, Glycero E904, E171 Dioxid de titan, E153. Gaz de propulsie: amestec de E943a, E943b, E944. Nu contine gluten si nu are zahar adaugat.

Mod de utilizare: agitati foarte bine flaconul si se pulverizeaza un strat subtire si omogen de colorant, cu flaconul in pozitie verticala si de la o distanta de aproximativ 25 – 30 cm. Daca pentru acoperirea produsului este nevoie de mai multe straturi de colorant este nevoie sa lasati un timp de uscare intre doua aplicari.

IMPORTANT!

  • INCEPAND CU 2022 DIOXIDUL DE TITAN  E171 NU MAI POATE FI UTILIZAT CA ADITIV ALIMENTAR, DEOARECE POTRIVIT STUDIILOR EFECTUATE DE AUTORITATEA EUROPEANA PENTRU SIGURANTA ALIMENTELOR, DIOXIDUL DE TITAN NU MAI POATE FI CONSIDERAT SIGUR ATUNCI CAND ESTE FOLOSIT CA ADITIV ALIMENTAR, IN SPECIAL DIN CAUZA FAPTULUI CA NU POT FI EXCLUSE PREOCUPARILE LEGATE DE GENOTOXICITATE.
  • IN PRIMELE 6 LUNI ALE ANULUI 2022 VA INCEPE O ELIMINARE TREPTATA A DIOXIDULUI DE TITAN DIN PRODUSELE ALIMENTARE DUPA CARE SE VA APLICA INTERDICTIA TOTALA DE UTILIZARE IN ALIMENTE A ACESTUIA.

Detalii ale produsului

Reviews (0)

Nicio recenzie

S-ar putea sa-ti placa

Politica noastra de confidentialitate a fost actualizata pentru a fi in conformitate cu noile norme GDPR. Pentru mai multe informatii te rugam sa apesi AICI

Acest site foloseste cookies. Pentru mai multe informatii te rugam sa apesi AICI

Continuand navigarea pe site-ul nostru iti exprimi acordul in legatura cu politicile noastre