Spray velvet fucsia 250ml, fuchsia...

Spray velvet fucsia 250ml, fuchsia Silikomart i78

C1225
Stoc epuizat
71,00 lei
cu TVA

Spray cu unt de cacao pentru decorarea deserturilor cu efect de catifea.

Descriere

Spray velvet fucsia 250ml, fuchsia Silikomart i78  este un colorant alimentar, pe baza de unt de cacao, ideal pentru acoperirea produselor de cofetarie.

Cu acest spray obtineti decorul numit efect de catifea.

Spray-ul trebuie mentinut la o temperatura de 20 / 25 grade C, cel putin 2 ore inainte de utilizare. In caz contrar, se poate incalzi in baie de apa calda. Agitati bine tubul inainte de utilizare. 

Desertul pe care se aplica acest tip de colorant, trebuie sa aiba o temperatura cat mai redusa, cuprinsa intre - 18⁰C si max. 2⁰C. 

Pulverizati, pe suprafata produsului congelat, un strat subtire si omogen de colorant, de la o distanta de aprox.15 / 20 cm si la intervale de timp regulate. 

Rotiti in mod constant produsul, in timpul pulverizarii cu spray-ul Velvet, pentru o distribuire uniforma pe suprafetele acestuia. 

Capacitate: 250ml.

Ingrediente:

Curatati erogatorul (varful) spray-ului cu apa calda, imediat dupa ce ati terminat de pulverizat! 

Produsele pe care se aplica trebuie sa fie congelate sau foarte bine racite! Numai in acest caz veti obtine efectul de catifea pe suprafete!

Detalii ale produsului

Reviews (0)

Nicio recenzie

S-ar putea sa-ti placa

Politica noastra de confidentialitate a fost actualizata pentru a fi in conformitate cu noile norme GDPR. Pentru mai multe informatii te rugam sa apesi AICI

Acest site foloseste cookies. Pentru mai multe informatii te rugam sa apesi AICI

Continuand navigarea pe site-ul nostru iti exprimi acordul in legatura cu politicile noastre