Ciocolata alba, cu un gust intens insa fara zahar, are aceleasi caracteristici ca ale ciocolatei traditionale: acelasi gust, acelasi cruck, aceeasi culoare si stralucire. Aceasta reteta nu contine zahar, are un gust placut de dulce data de substituentul acestuia: maltitol, completata de aroma natura de vanilie de Bourbon.
Ciocolata alba, fara zahar, Barry Callebaut iti ofera libertatea de o utiliza, asemeni ciocolatei traditionale: de la creme, mousse-uri, cremeux-uri, mulaje, la deserturi si bauturi.
Produsele realizate cu aceasta ciocolata pot fi promovate cu eticheta "Fara zahar" daca reteta finita nu contine deloc zahar: praline, bare de ciocolata, sau tablete cu umpluturi care nu contin zahar.
Este un produs destinat utilizarii profesionale. Topirea, temperarea, racirea, turnarea sunt la fel cu ale ciocolatei albe Barry Callebaut.
Ingrediente: ciocolata alba cu indulcitor( Min.cacao 30,7%)
Cantitate: 5kg