Ciocolata alba pentru uz profesional cu un gust placut, recomandata pentru realizarea cremelor sau pentru acoperirea prajiturilor. Acest produs poate fi utilizat cu succes pentru acoperirea micilor prajituri pe bat (cakepops). Se topeste pe baie de abur, se introduc prajiturile si se lasa la intarit la temperatura camerei (astfel glazura de ciocolata nu crapa). Poate fi colorata cu colorantii pe baza de unt de cacao.
Cacao totala: minim 36,5%
Ingrediente: zahar, uleiuri vegetale, lapte praf, zer praf, aroma de vanilie, emulgator(E492, E322, E472)
Greutatea pachetului este de 1Kg.
NOTA:
Pachetele de 1kg sunt reambalate.
Imaginile sunt ale produsului insa cu titlu informativ. Este posibil ca aspectul sa difere de la un lot la altul
Ingrediente: zahar, grasime vegetale fractionata si total hidrogenata (ulei din samburi de palmier), zer praf, lapte praf integral, emulsificator (E-322, E-492, E-472c), arome.
Valori nutritionale medii pe 100 g: energie 598 kcal / 2490 kJ, grasimi: 38,1 g (din care acizi grasi saturati: 37,99g), carbohidrati: 60,7 g (din care zaharuri 60,7 g), proteine 3,1 g, fibre 0 g, sare 0,069 g.
Alergeni: contine Lapte si proteine din Lapte! Poate contine urme de soia si fructe cu coaja lemnoasa (alune, migdale)!
Pentru inspiratie viziteaza sectiunea Idei