Banuti de coumpound couverture, cu aroma si culoare roz capsuna, pentru produsele de cofetarie, patiserie si brutarie.
Ciocolata Compound Zafiro Capsuni are o stralucire, un gust si o textura excelenta, putand inlocui cu succes ciocolata veritabila.
Recomandata pentru realizarea cremelor sau pentru acoperirea prajiturilor. Acest produs poate fi utilizat cu succes pentru acoperirea micilor prajituri pe bat (cakepops) sau realizarea sferelor (chocolaye boms) si decoratiunilor din ciocolata. Se topeste pe baie de abur, se introduc prajiturile si se lasa la intarit la temperatura camerei (astfel glazura de ciocolata nu crapa).
Cantitate: 1Kg.
Ingrediente: zahar, grasime vegetala fractionata si total hidrogenata (ulei din samburi de palmier), cacao pudra cu continut redus de grasime, emulgator (E-492, E-322), arome, coloranti (E-120).Poate contine urme de lapte, soia si fructe cu coaja lemnoasa (alune, migdale).
A se pastra intre 14 °C si 24 °C, intr-un loc racoros, curat si uscat, protejat de mirosuri puternice.
*NOTA: produsul la 1kg este recantarit.